Red Dead Redemption 2'yi 30 FPS oynamak zevk verir mi?

İşletim sistemi
Windows 10
En düşük ayarlarda oynayacaksanız hiç bulaşma bence, çünkü oyun düşük ayarlarda harbi çok göz yoruyor ama birkaç ayarı yükseltebileceksen sabit 30 fps oynanır gibi. Oyunun kontrolleri ağır olduğu için fark etmeyebilirsin bile.

GTA 5 ve birkaç program kurulu şu an bu diskte eğer gerçekten oynanılabilir olur ise çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1836054

Bu arada RAM tek kanal ve drop olabilir diye tahmin ediyorum.

Siz indirin gerisini bana bırakın önceden 1gbvram ile yüksek ayarlarda 25 30 FPS alma Config'ı hazırlamıştım

Siz indirin gerisini bana bırakın önceden 1gbvram ile yüksek ayarlarda 25 30 FPS alma Config'ı hazırlamıştım.

Peki hocam o zaman GTA'yi silip indiriyorum RDR2.direk buradan atılabiliyor mu yoksa bana ulaşabileceğiniz farklı adresler verebilirim.

Peki hocam o zaman GTA'yi silip indiriyorum RDR2.direk buradan atılabiliyor mu yoksa bana ulaşabileceğiniz farklı adresler verebilirim.

Buradan gönderirim. Siz indirin. CPU Z indirip CPU kısmını ekran goruntusu atar mısın SSE kaçmış işlemcin ona bir bakalım.

Kontrol ettim 4.2'ymiş indir gelsin RDR2.

3050Ti mobil ile ultra ayarda 40-60 FPS oynuyorum gayet güzel. Düşük grafikte zevk vereceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…