Red Dead Redemption 3 çıkınca ne olacak?

mMichaelMYERS

Hectopat
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar sizce Red Dead Redemption 3 nasıl olacak? Eskisi gibi sağlam bir başarı gösterir mi? Ne zaman oynarız? Lise 2'ye gidiyorum inşallah dişçi olduğumda çıkarsa oynarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yıllarda çıkmasını beklemek gerçekçi olmaz. Eğer şirket içinde problemler olmaz ve Rockstar işini kaliteli yapmaya devam ederse, RDR2'den kat kat daha kaliteli bir yapım göreceğimizden şüphem yok. Bundan önce ilk RDR oyununun remake yapımı da çıkabilir tabii, takip etmiyorum.

GTA 6 2025 başında çıksa, RDR3'ün bi' 2028'i var gibi. RDR2 2018'de çıktı zaten, tam 10 yıl olmuş olur.

@449549 Rockstar hayatta 3 yıl içinde yeni RDR oyunu çıkarmaz hatta duyurmaz bile. Bu adamlar bi' oyun yaptımı tam yapmak istiyorlar ve senelerce uğraşıyorlar.
Hocam GTA 6 2025 başında çıkarsa RDR3'e 2028'de anca başlarlar. Bunun PC'ye çıkarması var, Online güncellemesi var, DLC'si var.
Haklısınız biliyorum ancak GTA ve RDR ile uğraşan stüdyolar farklı ise... Hayır, hayır. GTA6'yı çıkardıkları gibi 10 yıl kesintisiz deli gibi para akacaktır, bu durumda GTA6'dan 3 yıl sonra RDR3'ü hayatta çıkarmazlar. Olan RDR'ci tayfaya oluyor

Artık Rockstar'da sistem değişti. Tüm stüdyoları tek bir oyuna bakıyor. Farklı farklı stüdyolar farklı farklı oyunlarla uğraşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…