Red Dead Redemption 3 trailer!

Geçtiğimiz saatlerde Red Dead Redemption 3 trailer yayınlandı. İşte trailer:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 yıllık uğraştan sonra GTA 6'nın patlaması sebebiyle mental çöküş yaşayan Rockstar'ın çıkaracağı devam oyunu.

1698329605766.png

Oyun çıktı.

Animasyonlar ve grafikler gerçek hayattan daha gerçekçi be.

20 yıllık uğraştan sonra GTA 6'nın patlaması sebebiyle mental çöküş yaşayan Rockstar'ın çıkaracağı devam oyunu.

Rockstar kendi oyun geliştirdiğinde şu ana kadar patlamadı. GTA6'yı gidip Ubisoft'un eline vermedilerse bu da patlamaz.

Geçtiğimiz saatlerde Red Dead Redemption 3 trailer yayınlandı. İşte trailer:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım ucuz olur. Kesinlikle oynamalıyım bu oyunu.

Animasyonlar ve grafikler gerçek hayattan daha gerçekçi be.

Rockstar kendi oyun geliştirdiğinde şu ana kadar patlamadı. GTA6'yı gidip Ubisoft'un eline vermedilerse bu da patlamaz.
Konu mizah ve eğlence kategorisinde açıldığından dalga geçtim. Bunca zamandır uğraşıyorlar bende patlayacağını zannetmiyorum. Ancak beklentileri karşılar mı? Bu bir soru işareti.

Konu mizah ve eğlence kategorisinde açıldığından dalga geçtim. Bunca zamandır uğraşıyorlar bende paylaşacağını zannetmiyorum. Ancak beklentileri karşılar mı? Bu bir soru işareti.

Karşılamaz. Oyundan gerçek hayattan üstün şeyler bekleyen bir kitle var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı