Red Dead Redemption açılmıyor

Geralt28

Hectopat
Daha fazla  
Kısayola tıkladığımda sürekli Rockstar ekranı hızlıca açılıp kapanıyor ve oyun açılmıyor, dosya bütünlüğünü doğruladım 64 dosya doğrulanamadı doğrulanacak falan diyor ama bir tepki vermiyor. Görev yöneticisi ayrıntılardan oyun açık gözüküyor zaten çalışıyor hatası veriyor onu kapatmaya çalışıyorum engelliyor.

Son düzenleme:
Kısayola tıkladığımda sürekli Rockstar ekranı hızlıca açılıp kapanıyor ve oyun açılmıyor, dosya bütünlüğünü doğruladım 64 dosya doğrulanamadı doğrulanacak falan diyor ama bir tepki vermiyor. Görev yöneticisi ayrıntılardan oyun açık gözüküyor zaten çalışıyor hatası veriyor onu kapatmaya çalışıyorum engelliyor.
Hocam dosya konumundan bir dosya silin tekrar deneyin dosya bütünlüğünü.

Hocam dosya konumundan bir dosya silin tekrar deneyin dosya bütünlüğünü.
Şimdi dosya bütünlüğünü doğrulandı ama kısayola tıkladığımda rockstar app açıyor Rdr2. is currently running. rdr2 will be quit and any unsaved progress will be lost diyor. Şuan arka plaanda çalışmaya devam ediyor sinir oldum şeytan diyor git korsan indir oyna sabahtan beridir yeter ya.

Şimdi dosya bütünlüğünü doğrulandı ama kısayola tıkladığımda Rockstar App açıyor RDR2. is currently running. RDR2 will be quit and any unsaved progress will be Lost diyor. Şu an arka planda çalışmaya devam ediyor sinir oldum şeytan diyor git korsan indir oyna sabahtan beridir yeter ya.
Sanırım olmayacak Rockstar oyunlarını korsan yerine satın alırsam ...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-11 160333.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-11 160333.png
    672,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı