Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.644 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:52 #11 @aates447 DLC de pek birşey yok. 2 kere oyunu indirip silmeleri zor olur. Tekde hallederiz.
fatihdir Yoctopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:19 #12 Yerayay dedi: @aates447 DLC de pek birşey yok. 2 kere oyunu indirip silmeleri zor olur. Tekde hallederiz. Genişletmek için tıkla... Reis Apple kullananlar da indirebilir mi? Eğer uygun değilse Apple içinde yama yapar misin? Yerayay dedi: @aates447 DLC de pek birşey yok. 2 kere oyunu indirip silmeleri zor olur. Tekde hallederiz. Genişletmek için tıkla... Reis Apple cihazlar içinde çalışır mı eğer calismiyorsa yapabilir misin
Yerayay dedi: @aates447 DLC de pek birşey yok. 2 kere oyunu indirip silmeleri zor olur. Tekde hallederiz. Genişletmek için tıkla... Reis Apple kullananlar da indirebilir mi? Eğer uygun değilse Apple içinde yama yapar misin? Yerayay dedi: @aates447 DLC de pek birşey yok. 2 kere oyunu indirip silmeleri zor olur. Tekde hallederiz. Genişletmek için tıkla... Reis Apple cihazlar içinde çalışır mı eğer calismiyorsa yapabilir misin
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.644 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 38 dakika önce #13 @fatihdir iOS sistemlere şuan dışardan 3.taraf programlar kurulamadıgı için maalesef yapılamaz.
fatihdir Yoctopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 35 dakika önce #14 Yerayay dedi: @fatihdir iOS sistemlere şu an dışarıdan 3.taraf programlar kurulamadıgı için maalesef yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Kötü oldu bu haber Neyse dostum sağ ol cevap icin
Yerayay dedi: @fatihdir iOS sistemlere şu an dışarıdan 3.taraf programlar kurulamadıgı için maalesef yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Kötü oldu bu haber Neyse dostum sağ ol cevap icin
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.644 Makaleler 11 Çözümler 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 dakika önce #15 @aates447 sana ulaşabileceğim bir adresin varmıdır?
aates447 Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 dakika önce #16 Malesef Instagram dahi kullanmiyorum .ama Gmail adresini verebilirim Ordan WhatsAppa geçeriz. aates447@gmail.com
Malesef Instagram dahi kullanmiyorum .ama Gmail adresini verebilirim Ordan WhatsAppa geçeriz. aates447@gmail.com