B Buzyy077 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Bugün Red Dead Redemption 2 indirdim, açtığımda bu hatayı aldım: "bu Rockstar Games hesabı Red Dead Redemption 2'ye sahip değil, doğru hesabı kullandığınızdan emin olun ve tekrar deneyin"; çözümü nedir?
Bugün Red Dead Redemption 2 indirdim, açtığımda bu hatayı aldım: "bu Rockstar Games hesabı Red Dead Redemption 2'ye sahip değil, doğru hesabı kullandığınızdan emin olun ve tekrar deneyin"; çözümü nedir?
Çözüm B B Buzyy077 28 Ocak 2025 izzetçoban dedi: bilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım Genişletmek için tıkla... baktım biraz forumda bazı kişilerde yaşamış genel bir problem ben bekleyeceğim destek açmıştım rockstarda cevap verirlerse bilgilendiririm Sunucular ile kaynaklıydı büyük ihtimal şimdi denediğimde açıldı oyun iyi forumlar.
izzetçoban dedi: bilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım Genişletmek için tıkla... baktım biraz forumda bazı kişilerde yaşamış genel bir problem ben bekleyeceğim destek açmıştım rockstarda cevap verirlerse bilgilendiririm Sunucular ile kaynaklıydı büyük ihtimal şimdi denediğimde açıldı oyun iyi forumlar.
I izzetçoban Zeptopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #21 Buzyy077 dedi: ne zaman atmış Benim arkadaşta dedi Rockstar'da bir şey var senden kaynaklı değil gibi bir şeyler dedi de anlamadım onda da RDR 2 var birlikte oynicaktık. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım Artı 0 Eksi
Buzyy077 dedi: ne zaman atmış Benim arkadaşta dedi Rockstar'da bir şey var senden kaynaklı değil gibi bir şeyler dedi de anlamadım onda da RDR 2 var birlikte oynicaktık. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım
KS KS B Buzyy077 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #22 izzetçoban dedi: bilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım Genişletmek için tıkla... baktım biraz forumda bazı kişilerde yaşamış genel bir problem ben bekleyeceğim destek açmıştım rockstarda cevap verirlerse bilgilendiririm Sunucular ile kaynaklıydı büyük ihtimal şimdi denediğimde açıldı oyun iyi forumlar. Son düzenleme: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
izzetçoban dedi: bilmiyorum sitesine girdiğimde bu yazıyla karşılaştım Genişletmek için tıkla... baktım biraz forumda bazı kişilerde yaşamış genel bir problem ben bekleyeceğim destek açmıştım rockstarda cevap verirlerse bilgilendiririm Sunucular ile kaynaklıydı büyük ihtimal şimdi denediğimde açıldı oyun iyi forumlar.