Morfiyuss Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Hocalarım RDR2 oyunu bilgisayarımdaki RAM'i düşük oranda kullanıyor. Bu yüzden kasma sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Hocalarım RDR2 oyunu bilgisayarımdaki RAM'i düşük oranda kullanıyor. Bu yüzden kasma sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 16 Temmuz 2024 #2 Grafik ayarlarından yüksek performansa alın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz adamlar beğenmedim emojisi yapıştırıyorlar ? Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
Grafik ayarlarından yüksek performansa alın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz adamlar beğenmedim emojisi yapıştırıyorlar ?
kite ata ata kesti Decipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 2.245 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire HD 6570 Platinum 2 GB Kingston 4 GB RAM Akasa 600 WATT PSU Gigabyte anakart i3 550 Western Digital 500 GB Harddisk James Donkey Lite 240 GB SSD Coolar Master Kasa Cinsiyet Erkek Meslek metin 2 16 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Grafik ayarlarından yüksek performansa alın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz adamlar beğenmedim emojisi yapıştırıyorlar ? Genişletmek için tıkla... O herkese aynısını yapıyor merak etme.
SadeceZinzap dedi: Grafik ayarlarından yüksek performansa alın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz adamlar beğenmedim emojisi yapıştırıyorlar ? Genişletmek için tıkla... O herkese aynısını yapıyor merak etme.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 16 Temmuz 2024 #4 kite ata ata kesti dedi: O herkese aynısını yapıyor merak etme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.