Red Dead Redemption Epic Games'te 1750 TL olacak!

64 TL'lik fiyata şaşırılmış fakat PC portu da Xbox 360 sürümünden farksız. Remaster veya Remake değil.
PC veya PS sürümlerinin yenilikleri ile karşılaştırma yaparsak kesinlikle fiyatlarına değmezler fakat 360 sürümündeki titremeler çok rahatsız edici. En azından güncelleme ile falan düzeltilse iyi olurdu. Yine de 64 TL'nin karşılığını kat kat alırsınız. Ben de 1700 TL vermem.

64 TL'lik fiyata şaşırılmış fakat PC portu da Xbox 360 sürümünden farksız. Remaster veya Remake değil.
Var hocam optimizasyonla hiç uğraşmamışlar portta Xbox 360 oyunu Rtx 2070 istiyor. Sunduğu grafikte grafik desen o sistem için. RDR 2 bu kadar sistem istemiyor.

Xbox'da remaster halini 20 liraya almıştım 1 saat oynadım hiç sarmadı. Tekrar oynayacağımı sanmıyorum

Alınmaz ki.

Var hocam optimizasyonla hiç uğraşmamışlar portta Xbox 360 oyunu RTX 2070 istiyor. Sunduğu grafikte grafik desen o sistem için. RDR 2 bu kadar sistem istemiyor.

DLSS desteği olduğu için minimum DLSS destekleyen kartları yazdıklarını düşünüyorum. Tabii ne kadar doğru çıkar artık orasını PC portu çıktığında göreceğiz.

Steam'de de ön siparişe açıldı. Direkt 50 dolar, Rockstar bizde bölgesel fiyatlandırma yapmamış. Sırf bizde değil bütün Steam bölgelerinde bölgesel fiyatlandırma yapmamış, hepsi 45-50 dolar arasında minimum.

Yani 50 dolar diyelim biz. Ne düşünüyorsunuz?

Fiyatı fazla ve açıkçası, hiç değişiklik yapılmamış bir oyun için bu fiyatın değeceğini düşünmüyorum.

Gerçekten fazla fiyat istiyorlar çok az değişiklik yapılmış ve asıl olayı PC'ye port edilmiş olmak olan bu oyun için.

@PerfectRow4979, oyunun hakkı 20-30 dolar civarıydı, GTA 6 çıkışına kadar idare etmesi için yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…