B beratp Yoctopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:01 #1 Arkserhat dedi: Samsung a55. Genişletmek için tıkla... Benim de Samsung A55 ama uyumlu değil diyor, neden acaba?
Arkserhat dedi: Samsung a55. Genişletmek için tıkla... Benim de Samsung A55 ama uyumlu değil diyor, neden acaba?
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:03 #2 beratp dedi: Benim de Samsung A55 ama uyumlu değil diyor, neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hacı benim cihazda 120 FPS uyumlu değil diyor, Android olduğu için optimizasyonlar yavaş yavaş geliyor, iOS gibi değil. Artı 0 Eksi
beratp dedi: Benim de Samsung A55 ama uyumlu değil diyor, neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hacı benim cihazda 120 FPS uyumlu değil diyor, Android olduğu için optimizasyonlar yavaş yavaş geliyor, iOS gibi değil.
phiec Megapat Katılım 2 Nisan 2012 Mesajlar 31 Salı 20:40 #3 beratp dedi: Benim de Samsung A55 ama uyumlu değil diyor, neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Android'e henüz çıkmamış olabilir ya da cihazınız o oyuna göre düşüktür kaldırmaz. Artı 0 Eksi
beratp dedi: Benim de Samsung A55 ama uyumlu değil diyor, neden acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Android'e henüz çıkmamış olabilir ya da cihazınız o oyuna göre düşüktür kaldırmaz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.072 Makaleler 3 Çözümler 27 Salı 22:02 #4 phiec dedi: Hocam Android'e henüz çıkmamış olabilir ya da cihazınız o oyuna göre düşüktür kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, bende de aynısını diyor APK indirdim çalıştı bende. Oynanıyor oyun çok iyi ama save sorunu var orijinalde bile yaşayan varmış. Artı 0 Eksi
phiec dedi: Hocam Android'e henüz çıkmamış olabilir ya da cihazınız o oyuna göre düşüktür kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Alakası yok, bende de aynısını diyor APK indirdim çalıştı bende. Oynanıyor oyun çok iyi ama save sorunu var orijinalde bile yaşayan varmış.
mavikurt08 Centipat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:36 #5 aKuu dedi: Alakası yok, bende de aynısını diyor APK indirdim çalıştı bende. Oynanıyor oyun çok iyi ama save sorunu var orijinalde bile yaşayan varmış. Genişletmek için tıkla... APK'yı nereden indirdiniz. Artı 0 Eksi
aKuu dedi: Alakası yok, bende de aynısını diyor APK indirdim çalıştı bende. Oynanıyor oyun çok iyi ama save sorunu var orijinalde bile yaşayan varmış. Genişletmek için tıkla... APK'yı nereden indirdiniz.
phiec Megapat Katılım 2 Nisan 2012 Mesajlar 31 Salı 22:44 #6 mavikurt08 dedi: APK'yı nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Googleya Red Dead Redemption Mobil APK yazarak ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
mavikurt08 dedi: APK'yı nereden indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Googleya Red Dead Redemption Mobil APK yazarak ulaşabilirsiniz.