Red Dead Redemption Goty sürümünde oyunun kendisi var mı?

Godmetal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle yarin büyük ihtimalle ps3 alıyorum. Yanında oyun olarak Red Dead Redemption alacağım. Red Dead Redemption sitelere baktığımda GOTY sürümünü gördüm sorum şu; GOTY sürümünün içinde DLCler yeni kiyafetler vs falan varmış. Peki bu GOTY sürümünde yeniliklerle beraber normal sürümdeki yani normal RDR oyunuda varmı? Yani bu alacak olduğum paket sadece DLC paketi değildir umarım içinde bildiğimiz normal oyun RDR de var mıdır?

Ve ps3 e ön yükleme falan yapıyor mu HDD'de ? Büyük ihtimal 12 GB super slim alacağım oyunları kutulu alacağım için tak çalıştır yapacağım için ps3 HDD'sinde yer kaplar mi? 12 GB'lik model işimi görür mü? Oynayacağım oyunlar God of War Ascension, Uncharted 3, GTA 5, RDR, FİFA 14, Killzone 3 falan. GTA 5 8 gb önyükleme falan yapacakmış. Onu biliyorum da diğerleri hakkında bilgim yok ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
GOTY sürümünü içinde tabii ki oyun da çıkar. GOTY zaten "Game of the Year" demek, yani yılın "oyunu". İçinde sadece DLC olan paketlere Season Pass veya DLC Pack denir.

12 GB yetmezse bile cihaza sabit disk takabilirsiniz. Ayrıca oyunların birini oynadıktan sonra silip bir başka oyuna geçebilirsiniz.

RDR GOTY ve 500 GB PS3 Super Slim siparişi verdim. 3-4 güne elimde olacak umarım bilgilendirme için teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı