Red Dead Redemption II'de balık nasıl tutulur?

Makaleler
2
Daha fazla  
Evet, garip bir konu fakat oyuna devam edemiyorum. Görev normal balık tutma görevi, Jack ile balık tutacağız. Balık kancaya takılıyor fakat aşağıda "A, D, W, S" tuşları ile döndürün tarzı bir şey yazıyor. Nasıl döndüreceğim anlamadım, oyun Türkçe. Yardımcı olur musunuz?

Öncelikle gerçekten bu görevde kalmanız çok garip . Ne yapacağınızı anlatıyor, yani ben ps4 den oynadım onda şöyleydi; Oltaya bir tane yem takıp atıyorduk ve bekleyince bir süre sonra olta sallanmaya başlıyordu, daha sonra sürekli kolu çevirip balığı tutuyorduk burada da fareyi haraket ettiriyorsundur büyük ihtimalle ama pc yi bilmiyorum.

Balık kancayı tetikleyince fare ile sol tık yapcaksın ki ağa takılsın. Takıldıktan sonra balık sağa sola gidecek balık sola giderse oltayı sağa çevirecen sağa giderse sola çevirmen gerek ki ip gerilmesin kopmasın. Balık durduğunda boşluk tuşu ile kendine çekmen gerek Kendine çekme hızını F ile yavaşlatıp R ile hızlandırıyorsun. Birkaç defa R ye bas ki ayarı en hızlıda olsun balık sağ sol yapıp arada dinlenecek o dinlenirken kendine çekmen gerekiyor. Küçük balıkları alma şerefin düşer suya sal gitsin.

Yön tuşları kısmına kadar her şeyi yapıyorum, orada kalıyorum ALTF4 çekiyorum.

Yardımcı olur musunuz?
W a s d yerine space tuşuna basılı tut.
w a s d ye basmak yerine space ye basılı tut

Balık oltaya geldikten sonra kıvranmaya başlıyor, kıvranırken kendine doğru çekersen ip kopar. Bu yüzden balık kıvranırken fare ile oltayı sağa sola çevir, bunu yaptığında balık yorulacak ve kıvranmayı bırakacak. Balık kıvranmayı bırakınca onu kendine doğru çek, tekrar kıvranmaya başlarsan aynı işlemi uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…