yuuiarda Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #11 nereden oynayabiliriz hocam?
S Starss3 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 64 29 Ekim 2024 #12 Forumda site ismi verilmiyor maalesef hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2024
yuuiarda Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #13 Starss3 dedi: Forumda site ismi verilmiyor maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... şimdi öğrendim sitenin ismini, virüs falan yoktur değil mi genelde ilk cracklerde virüs oluyor?
Starss3 dedi: Forumda site ismi verilmiyor maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... şimdi öğrendim sitenin ismini, virüs falan yoktur değil mi genelde ilk cracklerde virüs oluyor?
S Starss3 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 64 29 Ekim 2024 #14 yuuiarda dedi: şimdi öğrendim sitenin ismini, virüs falan yoktur değil mi genelde ilk cracklerde virüs oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben indirdim çalışıyor, virüs konusunda bir şey söyleyemem Hocam. Sonuçta Crack bu, ne olacağı belli olmuyor. İçiniz rahat etmiyorsa isterseniz bekleyin.
yuuiarda dedi: şimdi öğrendim sitenin ismini, virüs falan yoktur değil mi genelde ilk cracklerde virüs oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben indirdim çalışıyor, virüs konusunda bir şey söyleyemem Hocam. Sonuçta Crack bu, ne olacağı belli olmuyor. İçiniz rahat etmiyorsa isterseniz bekleyin.
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #15 Torrent indirme linki buldum hocam. Daha yeni sitelere eklemeye başlıyorlar şimdi.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.409 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ekim 2024 #16 Kırılmış versiyonu bile 9 GB. Ya Rockstar, göstermelik texture falan ekleyip boyutunu 20-25 GB yapsaydın bari. 50 dolar isterken iyisin ama.
Kırılmış versiyonu bile 9 GB. Ya Rockstar, göstermelik texture falan ekleyip boyutunu 20-25 GB yapsaydın bari. 50 dolar isterken iyisin ama.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.950 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #17 egwmen dedi: Daha yeni PC'ye çıkmıştı ne ara kırıldı Genişletmek için tıkla... Daha çıkmadan kırılan oyunlarda var hocam siz rahat olun adamlar işini biliyor.
egwmen dedi: Daha yeni PC'ye çıkmıştı ne ara kırıldı Genişletmek için tıkla... Daha çıkmadan kırılan oyunlarda var hocam siz rahat olun adamlar işini biliyor.
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #18 Nyxa dedi: Kırılmış versiyonu bile 9 GB. Ya Rockstar, göstermelik texture falan ekleyip boyutunu 20-25 GB yapsaydın bari. 50 dolar isterken iyisin ama. Genişletmek için tıkla... GTA 5'in dosyaları gibi gereksiz gereksiz PNG'ler atsaydı bari
Nyxa dedi: Kırılmış versiyonu bile 9 GB. Ya Rockstar, göstermelik texture falan ekleyip boyutunu 20-25 GB yapsaydın bari. 50 dolar isterken iyisin ama. Genişletmek için tıkla... GTA 5'in dosyaları gibi gereksiz gereksiz PNG'ler atsaydı bari
G gitarist4291 Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #19 recoist dedi: Daha siteler yuklemedi bekliyoruz hala. Genişletmek için tıkla... yüklendi ben indiriyorum şuan crack i ayrı indirdim sıkıntı yok
recoist dedi: Daha siteler yuklemedi bekliyoruz hala. Genişletmek için tıkla... yüklendi ben indiriyorum şuan crack i ayrı indirdim sıkıntı yok
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 29 Ekim 2024 #20 gitarist4291 dedi: Yüklendi ben indiriyorum şu an crack i ayrı indirdim sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Evet bende gordum simdi unlu bir Torrent arama motorunda indiriyorum şu anda
gitarist4291 dedi: Yüklendi ben indiriyorum şu an crack i ayrı indirdim sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Evet bende gordum simdi unlu bir Torrent arama motorunda indiriyorum şu anda