Şu anda anladığım kadarıyla oyunun en son sürümü yani 1.50.60293175 sürümünde Online mod bulunmamaktadır:
Şu anda bildiginiz gibi oyuna Türkçe yama hazırlıyorum. Ve size açık ve net bir şekilde oyuna ilerleyen güncellemelerde Online + sesli sohbet ozelliginin gelecegini söyleyebilirim. (eğer oyuna eklenip sonradan kaldırılan bir özellik degilse) oyunun dil dosyalarında Mobile özel eklenen metinler arasında bu modun metinleri mevcut. Sanırım şu anda test aşamasında ondan dolayı oyun içinden kaldırılmış. Ancak bunun sadece halen Iddia'dan ibaret oldugunu unutmayın.
Bu Online önceden konsol sürümünde oyunda vardı sonradan kapandı büyük ihtimalle ondan kalan bir şeydir bunlar. Ekleneceğini pek sanmıyorum. PC portunda da yok zaten.
@aKuu metinleri kendim uyarladım diyorum. ne PC surumunde nede nintendo surumunde yok bunlar. açıp bakabilirsin. ayrıca sesli sohbet ozellıgıde yok diye biliyorum. ( en azından PS3 sürümünde yoktu diye hatırlıyorum. )
@aKuu metinleri kendim uyarladım diyorum. ne PC surumunde nede nintendo surumunde yok bunlar. açıp bakabilirsin. ayrıca sesli sohbet ozellıgıde yok diye biliyorum. ( en azından PS3 sürümünde yoktu diye hatırlıyorum. )