Microsoft Store Red Dead Redemption (PC) - 874 TL

@328914, aşağıya diğer platformlarıda yazdım ki bu karışıklık olmasın hocam. Keşke 1. oyunda RDR 2 gibi düşse. Hatta ben RDR 2'den de daha ucuza satılmasını isterim.

@328914, aşağıya diğer platformlarıda yazdım ki bu karışıklık olmasın hocam. Keşke 1. oyunda RDR 2 gibi düşse. Hatta ben RDR 2'den de daha ucuza satılmasını isterim.
Haklısınız hocam. Oyunların ikisinin de kapak resmi aşırı derecede benzedikleri için aklım direkt RDR2’ye kaydı.
Cidden RDR1’in daha pahalı olmasının sebebi fslan da yok yani… Garip.

Xbox 369 versiyonu indirimle 40 TL falandi. Adamlar onu bile gitti 1000 TL yaptı. Paragöz olmanın bile bir sınırı var. Bunlar onu da aştı.

Kaç yıllık oyunu sattıklara fiyata bak İndirimli hali bile pahalı. Rockstar iyi oyun yapıyor ama çok açgözlüler.
Evet çok haklısınız, örneğin belki de Yılın Oyunu ödülünü kazanacak olan ve yeni çıkan Expeditions 33'ten daha pahalıya satılıyor. Paranın da fırsat maliyeti olduğunu düşünürsek RDR 1 bana mantıklı gelmiyor. Daha da ucuzlamalı fiyatı.

RDR2'den pahalı olması da garip bir durum. PC ve PS5 platformlarına yeni çıksa da kendi özünde 15 yıllık oyun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…