En son %46 da kalmıştım oto Save kapalıydı yaklaşık 3-4 saat oyunu oynadım ve oyundan attı en son bölüm 5'e geldim bayada ilerledim bölümde tam adadan gemiyle eski kampa dönmüştüm RDR2 All of Chapter 5 - All Gold Missions - Barebones - Red Dead Redemption 2 Mod bu linkten indirsem yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yaparım yardımcı olanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Çalıştıra %appdata% yazın oradan Social Clublı bir dosya var ona girin orada save klasörüne girip RDR2 klasörüne giriniz oradan da sayılı bir takım dosyalar var onlardan birini seçin ve dosyayı içine atın.
Çalıştıra %appdata% yazın oradan Social Clublı bir dosya var ona girin orada save klasörüne girip RDR2 klasörüne giriniz oradan da sayılı bir takım dosyalar var onlardan birini seçin ve dosyayı içine atın.
Bende yok öle birşer oyun indirili her şey var ve oyunu önceden bitirdim ama karlı yeri atlmak için chapter 2 yi indirdim ve nasıl kuracağımı bilmiyorum
Eki Görüntüle 2108985
Bende yok öyle birşer oyun indirili her şey var ve oyunu önceden bitirdim ama karlı yeri atlmak için chapter 2'yi indirdim ve nasıl kuracağımı bilmiyorum.