Red Dead Redemption TR yama font fix açılmama hatası

SlmbenAlperen

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunu 10-15 saat yamasız oynadım ama hikayeden iyice koptuğum için Türkçe yama kurdum. "yamayı aç" a tıklıyorum sonra font fixe tıklıyorum.
Sonrasında böyle kalıyor.

Oyuna normal "Epic Games"den girince Türkçe yama oluyor ama ı yerine kutucuklar oluyor. Az önce de bahsettiğim gibi font fixe tıkladığımda böyle kalıyor.
(V15 ve V14 yamalarının ikisini de denedim olmadı.)

Yamayı yapan grup olan Makine Çeviri'nin Discord adresinden güncel versiyonunu bulabilirsin. Bende de bu sorun olmuştu önceden, oyuna update geldiği için font fix bozuluyor. Güncel indir sorunun çözülür.​

Yamayı yapan grup olan Makine Çeviri'nin Discord adresinden güncel versiyonunu bulabilirsin. Bende de bu sorun olmuştu önceden, oyuna update geldiği için font fix bozuluyor. Güncel indir sorunun çözülür.​
Hala aynı. Türkçe yama resmi çıkıyor öyle kalıyor. Bu arada oyuncu dizüstü bilgisayar kullanıyorum onunla alakası olabilir mi?

İşine yarar umarım geçenlerde ben de bu kutucuk sorununu araştırırken karşıma tuhaf bir çözüm önerisi çıktı. Oyunu aç dedikten hemen sonra font fix denen kutucuğa tıklarsanız oyundaki kutucuklar yerini "ı" gibi harflere bırakıyor

Biraz daha açarmısın tam anlamadım ne yapacağımı

Hocam bende de bu sorun oldu ben biraz daha araştırdım oyunun klasörlerine birkaç dosya atarak bu font fixi çözüyosun her açarken bunu açman gerekmiyor ben öyle yaptım istersen sende öyle yap.

Hocam bende de bu sorun oldu ben biraz daha araştırdım oyunun klasörlerine birkaç dosya atarak bu font fixi çözüyosun her açarken bunu açman gerekmiyor ben öyle yaptım istersen sende öyle yap.
Yapmak isterim. peki nerden bulacağım bu dosyaları?

Bunu ben de denedim ama yapamadım.
Biraz daha açarmısın tam anlamadım ne yapacağımı
Yama uygulamasını açtık TR Yama Aç a tıkladık, Sonra RDR 2 yi açar açmaz TR YAMA FONT FİX e tıkladık. Oyunun ve yamanın sürümünün aynı olması yeterli şimdilik sorunu bu şekilde çözdüm

Olmadı ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…