Red Dead Redemption TR yama font fix açılmama hatası

Google dan v14 türkçe yama diye aratıp dener misiniz, olmazsa benim dediğim yolu uygulamayı unutmayın. Kendimdeki linki atabilirim ama link paylaşımı yasak mı tam emin değilim

Google dan v14 türkçe yama diye aratıp dener misiniz, olmazsa benim dediğim yolu uygulamayı unutmayın. Kendimdeki linki atabilirim ama link paylaşımı yasak mı tam emin değilim
Paylaşabilirsin. bir ara driver sorunu yaşamıştım orda da herkes link paylaşıyordu.

Yapmak isterim. Peki nereden bulacağım bu dosyaları?

Hocam kendim yaptığım videoyu hatırlamıyorum ama bu attığım videoduki dosyalar ve yaptıklarımız aynıydı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbiri sorunumu çözmedi yardımlarınız için teşekkür ederim. Yapacak bir şey yok. Ben İngilizce oynamaya devam edeyim.

Bu benim söylediğim çözümün bi farklı yolu oyun açılmadan hemen önce font fix i açıyor.
Hiçbiri sorunumu çözmedi yardımlarınız için teşekkür ederim. Yapacak bir şey yok. Ben İngilizce oynamaya devam edeyim.
Hocam belki bilen birisi yarın yardımcı olur ben bu yöntemle düzeltmiştim. Bilmediğimden soruyorum oyunun v15 sürümüne güncelleme gibi bir durumunuz var mı acaba ?

İlk önce masaüstüne font fixin kısyolunu kurun RDR 2 ile yan yana olsun.
İlk olarak RDR 2'yi açın Rockstar Games Client'i açılınca font fixi açın TR yamayı kura tıklayın böylelikle oyunun açılmasında sorun olmayacak bende zamanında çok sorun yaşamıştım böyle yapınca hiçbir sorun yaşamadım.

Aynı sıkıntı bende de oldu. Değişik bir yöntemle çözdüm olayı. V14 Türkçe yamasını indirdim. V15 font fix dosylarını attım oldu. Sıkıntısız uygulama açmana gerek olmadan direk oluyor fix. Bu videodaki sadece fix dosyasını indirip attım. Bu videodaki v14 sürümünü indirdim ve dosya konumuna attım. Bu şekilde çözmem gerekti çünkü tuhaf bir şekilde V15 yamasını indirdiğim zaman oyunum açılmadı Epic Games kabul etmedi. Eğer ki sende başarılı bir şekilde TR yama varsa verdiğim linkten sadece font fix dosyalarını indir ve oyunun kurulu olduğu yere at.

Dostum bunu herkes söylüyor ama bizzat kendim denedim olmadı. V15 sürümünü kuruyum dedim Launcher'den dolayı galiba oyun bozuldu öncesinde açılıyordu bunu yapınca açılmamaya başladı.

Benim oyunum güncel V14 yamasını kurdum oldu. V15 sürümünün sadece font fix dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere atarsan hangi yama olursa olsun çalışıyor. Yamanın güncel sürümü çıkarsa sadece font fix dosylarını güncellemeniz yeterli olacaktır. Kendi çıkarımlarım bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…