Red Dead Redemption virüssüz Türkçe yama nereden indirilir?

Bambi.w

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi. Virüssüz bir yama var mı? Pazar günü oyunu almıştım sonra yamaların çoğu VirusTotal'de trojan gösterdiği için RDR2'yi iade etmek zorunda kaldım :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanarak oyunu bitirdim gerçekten güzel ve uğraşılmış bir yamaydı herhangi bir sıkıntısını görmedim.

Türkçe yamaların nerdeyse hepsi Virustotal üzerindeki taramalarda virüs gösterir, oyun dosyalarına müdahele ettikleri için bu normaldir ve çoğu False Positivedir. Yani endişelenecek bir durum yok. Güvenilir yerden indirdiğinizde problem olmaz.

Kendim kullanarak oyunu bitirdim gerçekten güzel ve uğraşılmış bir yamaydı herhangi bir sıkıntısını görmedim.

Türkçe yamaların neredeyse hepsi VirusTotal üzerindeki taramalarda virüs gösterir, oyun dosyalarına müdahale ettikleri için bu normaldir ve çoğu False Positivedir. Yani endişelenecek bir durum yok. Güvenilir yerden indirdiğinizde problem olmaz.

1739894788319.png

İkisini de indirmeliyim?

Başlıkta da belirttiğim gibi. Virüssüz bir yama var mı? Pazar günü oyunu almıştım sonra yamaların çoğu VirusTotal'de trojan gösterdiği için RDR2'yi iade etmek zorunda kaldım :/
videosunu bulamadım fakat nereden indirdiğimi bulabildim aktif olarak kullanıyorum, font hatasıda yok oyunun ana dizinine atıp oyunu çalıştırırsan yamayı kullanabilirsin.
link: rdr2tr_2024final.rar

Türkçe yamaların nerdeyse hepsi Virustotal üzerindeki taramalarda virüs gösterir, oyun dosyalarına müdahele ettikleri için bu normaldir ve çoğu False Positivedir. Yani endişelenecek bir durum yok. Güvenilir yerden indirdiğinizde problem olmaz.

1739895159850.png

yama.rar dosyasında uyarı veriyor.
-----
videosunu bulamadım fakat nereden indirdiğimi bulabildim aktif olarak kullanıyorum, font hatasıda yok oyunun ana dizinine atıp oyunu çalıştırırsan yamayı kullanabilirsin.
link: rdr2tr_2024final.rar
1739895172511.png

Bu uyarılar beni korkutuyor.

Ben oyunu bu yamayla oynamadım bitirelide çok oldu hangisiydi hatırlamıyorum, fakat attığım konunun içerisinde paylaşılan şu link var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sorunsuz bu olduğu söyleniyor ama ben bizzat bunu denemedim, farklı yamayla bitirmiştim. Farketmiyor birini kurup deneyin sorun yaşarsanız diğerini denersiniz.

Eki Görüntüle 2426888
yama.rar dosyasında uyarı veriyor.
-----

Eki Görüntüle 2426889

Cevabını yukarıda yazdım uyarı almadığınız türkçe yama olmaz, oyun dosyalarına müdahele oluyor virüs programları uyarı olarak verebilir false positivedir.

Ben oyunu bu yamayla oynamadım bitirelide çok oldu hangisiydi hatırlamıyorum, fakat attığım konunun içerisinde paylaşılan şu link var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sorunsuz bu olduğu söyleniyor ama ben bizzat bunu denemedim, farklı yamayla bitirmiştim. Farketmiyor birini kurup deneyin sorun yaşarsanız diğerini denersiniz.

Cevabını yukarıda yazdım uyarı almadığınız türkçe yama olmaz, oyun dosyalarına müdahele oluyor virüs programları uyarı olarak verebilir false positivedir.

Hocam dediğim gibi uyarılar beni korkutuyor. Bilgisayarıma trojanın girmesini istemem.

Eki Görüntüle 2426888
yama. RAR dosyasında uyarı veriyor.
-----

Eki Görüntüle 2426889

EXE dosyası olmayan, font ve DLL dosyası içeren yamalar mevcut bu tür yamaları kullanırsanız sorun olmaz. Rastgele adı sanı duyulmamış 2 programın virüs olarak işaretlemesi hiçbir anlam ifade etmiyor, false pozative. Korkuyorsanız kullanmayın son karar sizin sen oyunu Türkçe oynadığın zaman bu forumdaki kimse bir şey kazanmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı