Kendim kullanarak oyunu bitirdim gerçekten güzel ve uğraşılmış bir yamaydı herhangi bir sıkıntısını görmedim.
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Türkçe yamaların neredeyse hepsi VirusTotal üzerindeki taramalarda virüs gösterir, oyun dosyalarına müdahale ettikleri için bu normaldir ve çoğu False Positivedir. Yani endişelenecek bir durum yok. Güvenilir yerden indirdiğinizde problem olmaz.
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
videosunu bulamadım fakat nereden indirdiğimi bulabildim aktif olarak kullanıyorum, font hatasıda yok oyunun ana dizinine atıp oyunu çalıştırırsan yamayı kullanabilirsin.Başlıkta da belirttiğim gibi. Virüssüz bir yama var mı? Pazar günü oyunu almıştım sonra yamaların çoğu VirusTotal'de trojan gösterdiği için RDR2'yi iade etmek zorunda kaldım :/
Türkçe yamaların nerdeyse hepsi Virustotal üzerindeki taramalarda virüs gösterir, oyun dosyalarına müdahele ettikleri için bu normaldir ve çoğu False Positivedir. Yani endişelenecek bir durum yok. Güvenilir yerden indirdiğinizde problem olmaz.
Kendim kullanarak oyunu bitirdim gerçekten güzel ve uğraşılmış bir yamaydı herhangi bir sıkıntısını görmedim.
videosunu bulamadım fakat nereden indirdiğimi bulabildim aktif olarak kullanıyorum, font hatasıda yok oyunun ana dizinine atıp oyunu çalıştırırsan yamayı kullanabilirsin.
link: rdr2tr_2024final.rar
Ben oyunu bu yamayla oynamadım bitirelide çok oldu hangisiydi hatırlamıyorum, fakat attığım konunun içerisinde paylaşılan şu link var
Cevabını yukarıda yazdım uyarı almadığınız türkçe yama olmaz, oyun dosyalarına müdahele oluyor virüs programları uyarı olarak verebilir false positivedir.Eki Görüntüle 2426888
yama.rar dosyasında uyarı veriyor.
-----
Eki Görüntüle 2426889
Bu uyarılar beni korkutuyor.
Ben oyunu bu yamayla oynamadım bitirelide çok oldu hangisiydi hatırlamıyorum, fakat attığım konunun içerisinde paylaşılan şu link var
En sorunsuz bu olduğu söyleniyor ama ben bizzat bunu denemedim, farklı yamayla bitirmiştim. Farketmiyor birini kurup deneyin sorun yaşarsanız diğerini denersiniz.
Cevabını yukarıda yazdım uyarı almadığınız türkçe yama olmaz, oyun dosyalarına müdahele oluyor virüs programları uyarı olarak verebilir false positivedir.
O zaman kullanmayın bu kadar basit.Hocam dediğim gibi uyarılar beni korkutuyor. Bilgisayarıma trojanın girmesini istemem.
Eki Görüntüle 2426888
yama. RAR dosyasında uyarı veriyor.
-----
Eki Görüntüle 2426889
Bu uyarılar beni korkutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.