Rehber Red Dead Redemption (Xenia Canary) 60+ FPS & Türkçe & PS4 Arayüzü

Evet anlattınız ama ISO dosyası için değil Türkçe yama.
Dostum konuda "ISO dosyasını çıkarmak" diye bir başlık var, orada anlatıyorum ISO dosyasını nasıl çıkaracağını.

Dostum konuda "ISO dosyasını çıkarmak" diye bir başlık var, orada anlatıyorum ISO dosyasını nasıl çıkaracağını.

Teşekkürler harika bir iş çıkartmışsınız oyun sanki PC için yapılmış gibi.
X3 scale de bile sorunsuz çalışıyor ve harika görünüyor.

iki diskli oyunları nasıl yüklüyoruz bir play disk diğeri setup olanları ?

İki diskli oyunları nasıl yüklüyoruz bir play disk diğeri setup olanları? @Shahdee
Mesela Forza Horizon 4

Son düzenleme:
Rehberden zamanında yararlandım hem de bazı arkadaşlara da faydalandırdım, artık bir anlamı kalmadı. Bir yandan sevindirici bir yandan üzücü, bunlara gerek olmadan oyunu PC'de oynayacak arkadaşlar için mutluyum. Ben PS5 üzerinde oynayıp bitirdim deneyimledim, yaklaşık 1 sene önce PS5 almıştım ve PS4 oyunlarına uzak bir PC'ci olarak deneyimlemek istediğim birçok oyunu çok şükür deneyimledim. Ama bu gibi tutkular da güzel duygulardı, özlemle hatırlayacağım. Rehberi açık bir şekilde yapan emek sarf eden Shahdee'ye teşekkürler. Ve siz bu konudan haberi dahi olmayan yeni insanlar, indirip rahat bir şekilde oynayabilmenin tadını çıkarın. Ama bu tehcnopat'lık seviyesini asla deneyimleyemeceksiniz.

Oyunun portu da emülatörden hallice aslında ancak yine de Steam'den oynamak daha iyidir elbette. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Hocam bu emülator GTA V kaldırır mı? Kaldırıyorsa kurulumu nasıl yapacağım, internette nereye baktıysam GTA V için ISO dosyalarının hepsi Disk 1 - Disk 2 diye ayrılmış. Tek dosya göremeyince haliyle kafam karıştı size bir sorayım dedim

PC sürümünü oyna, GTA V zaten ağır bir oyun emülatörle hiç oynanmaz.

Xenia emulatörü ne alemde stabil mi şu an? Bazı özel XBOX360 oyunlarını deneyesim var. Rpsc3 720 veya 1080p sıkıntısız kaldırıyor pcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…