Rehber Red Dead Redemption (Xenia Canary) 60+ FPS & Türkçe & PS4 Arayüzü

Hocam oyunu hikaye olarak açmaya çalıştığımda DLC açılıyor ne yapabilirim?

RDR dosyasını exiso'ya sürükledikten sonra yerel disk c NTFS oldu ne yapmalıyım? Lütfen yanıt verin biraz korkuyorum açıkçası, daha 2 ay oldu bilgisayarı alalı.

RDR dosyasını Exiso'ya sürükledikten sonra yerel disk C NTFS oldu ne yapmalıyım? Lütfen yanıt verin biraz korkuyorum açıkçası, daha 2 ay oldu bilgisayarı alalı.

Dosya sürüklemekle bir disk nasıl NTFS'ye döner ki, öyle bir şey olmasının imkanı yok. Ayrıca zaten Windows sistemi NTFS üzerinde çalışıyor. Açıkçası çok anlamadım ne demek istediğini.

Hocam oyunu hikaye olarak açmaya çalıştığımda DLC açılıyor ne yapabilirim?

DLC olan disk DVD 2 olarak geçiyor, onu indirip açmışsındır. DVD 1 olanı indirmelisin.

Evet sonradan fark ettim en sonunda zaten biktigim için
setuplu Nintendo emulatorunu indirdim Türkçe yama falan yok ama akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.

Rehber için teşekkürler sorunsuz çalışıyor. Fakat keşke scale ayarında 1080p için numara bulunsaydı. 720p yağ gibi fakat görüntü kötü, 2K mükemmel görüntü fakat 40 FPS civarı alıyorum Ryzen 5 5600 ve 5600 XT ile.

Hocam elinize sağlık birşey dikkatimi çekti sizdede durum böyle işlemci ısıları hiç normal gelmedi bana 70 derecelerin üzerine çıkıyor.Bu yüzden oyunu oynamaktan vazgeçtim normalde 240'lık sıvı soğutmam var Combo Strike 3'te kullanıyorum RDR2'de bile en fazla 57-62 arası gidip geliyordu , her oyunda kısacası sıcaklıklarım çok iyi fakat RDR1'i xenia canary'de açtıktan sonra 70-74 arası dolaşıyor çok rahatsız etti beni bu durum bunun bir çözümü varmıdır acaba.

hocam rx560 ryzen 3 1200af 16gb ram için ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…