Red Dead Redemption yüksek FPS ama kasıyor

arda.ogul3

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3060
Merhaba iyi günler.
İçerisinde 16 GB RAM RTX3060 ve 11. nesil i7 işlemci bulunan bir laptopum var Monster Tulpar T7 v20.4

Red Dead Redemption oynamaya çalıştığım zaman 2K orta ayarlarda 60 FPS'nin üzerinde alıyorum ama oyun çok fazla takılıyor asla akıcı hissettirmiyor ve NVIDIA panelinde %99 FPS 20 25 civarlarında sürekli.

Değerleri incelediğimde dikkatimi RAM kullanımı çekti oyun maksimum 4900 MB RAM kullanıyor sorunumun bununla alakalı olduğunu düşünüyorum ama bir çözüm bulamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Servise yollamadan önce RAM kullanımını kısıtlayan programlar ve virüsler olabilir. Git bir format at düzelmezse servise yolla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açık değilken RAM kullanımınız nasıl? Bilgisayarınız RAM'leri doğru bir şekilde görüyor mu?

Oyun açık değilken RAM kullanımım Google vs her şey açıksa 5 6 GB arası her şeyi kapatıp RDR'ye girdim yine en fazla 4900 MB RAM kullanıyor

Ve bu sorun sadece RDR2 de oluyor diğer oyunlar gayet iyi kullanıyor RAM'i ve hiç takılma olmuyor.

red dead redemption un internette testlerini izliyorum low ayarlarda bile 10gb a yakın ram yiyor benim değerlerim normal değil asla yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…