H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #1 Oyuna girerken geri kapanıyor ve böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzelteceğim?
Çözüm H H Halim A. 28 Şubat 2025 İstanbul Trip dedi: Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun.
İstanbul Trip dedi: Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun.
KS KS H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #11 İstanbul Trip dedi: Dosya doğrulaması ile çözülen bir şeydi hocam bana denk gelmedi bilgisayar parçalarımız işlemci ve işletim dışı aynı. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı sizde mi aldınız ? Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Dosya doğrulaması ile çözülen bir şeydi hocam bana denk gelmedi bilgisayar parçalarımız işlemci ve işletim dışı aynı. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı sizde mi aldınız ?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #12 Halim A. dedi: Aynı hatayı sizde mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocamda buna bir bakın isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Halim A. dedi: Aynı hatayı sizde mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocamda buna bir bakın isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #13 İstanbul Trip dedi: Yok hocamda buna bir bakın isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam işe yaramadı. :/ Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Yok hocamda buna bir bakın isterseniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam işe yaramadı. :/
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #14 Halim A. dedi: Maalesef hocam işe yaramadı. :/ Genişletmek için tıkla... O zaman orijinal alıp oynayın hocam indirime giriyor sık sık zaten 400'den. Artı 0 Eksi
Halim A. dedi: Maalesef hocam işe yaramadı. :/ Genişletmek için tıkla... O zaman orijinal alıp oynayın hocam indirime giriyor sık sık zaten 400'den.
KS KS H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #15 İstanbul Trip dedi: O zaman orijinal alıp oynayın hocam indirime giriyor sık sık zaten 400'den. Genişletmek için tıkla... Steam'de 50 dolardı sanırım çok pahalı.. Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: O zaman orijinal alıp oynayın hocam indirime giriyor sık sık zaten 400'den. Genişletmek için tıkla... Steam'de 50 dolardı sanırım çok pahalı..
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #16 Halim A. dedi: Steam'de 50 dolardı sanırım çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Artı 0 Eksi
Halim A. dedi: Steam'de 50 dolardı sanırım çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar.
KS KS H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #17 İstanbul Trip dedi: Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
İstanbul Trip dedi: Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #18 Halim A. dedi: Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam dosyalar eksik gelmiş o zaman kurulumda Artı 0 Eksi
Halim A. dedi: Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam dosyalar eksik gelmiş o zaman kurulumda
KS KS H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #19 İstanbul Trip dedi: İyi oyunlar hocam dosyalar eksik gelmiş o zaman kurulumda Genişletmek için tıkla... Aynen hocam dediğiniz gibi. Teşekkür ediyorum Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: İyi oyunlar hocam dosyalar eksik gelmiş o zaman kurulumda Genişletmek için tıkla... Aynen hocam dediğiniz gibi. Teşekkür ediyorum
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #20 Halim A. dedi: Aynen hocam dediğiniz gibi. Teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür etmeyin bence ya kendiniz çözmüşünüz zaten birazcık cahillime Artı 0 Eksi
Halim A. dedi: Aynen hocam dediğiniz gibi. Teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür etmeyin bence ya kendiniz çözmüşünüz zaten birazcık cahillime