H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #1 Oyuna girerken geri kapanıyor ve böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzelteceğim?
Çözüm H H Halim A. 28 Şubat 2025 İstanbul Trip dedi: Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun.
İstanbul Trip dedi: Epic Games'te 400'e kadar düşebiliyor hocam sık sık indirime sokuyor adamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu komple silip baştan kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun.
KS KS H Halim A. Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 1 Mart 2025 #21 İstanbul Trip dedi: Teşekkür etmeyin bence ya kendiniz çözmüşünüz zaten birazcık cahillime Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam yardımcı olmaya çalışmanız bile yeterli. Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Teşekkür etmeyin bence ya kendiniz çözmüşünüz zaten birazcık cahillime Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam yardımcı olmaya çalışmanız bile yeterli.