V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Red Dead Redemption aldım ama Undead Nightmare seçeneklerde gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025
Sterling_RED Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 ValveVerse dedi: Red Dead Redemption aldım ama Undead Nightmare seçeneklerde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim ana menüde olması gerekiyor isterseniz bi ana menüden ss alın bi bakayım. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Red Dead Redemption aldım ama Undead Nightmare seçeneklerde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim ana menüde olması gerekiyor isterseniz bi ana menüden ss alın bi bakayım.
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 Sterling_RED dedi: Hocam benim bildiğim ana menüde olması gerekiyor isterseniz bir ana menüden SS alın bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Oyun zorluğu olarak geliyormuş çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi
Sterling_RED dedi: Hocam benim bildiğim ana menüde olması gerekiyor isterseniz bir ana menüden SS alın bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Oyun zorluğu olarak geliyormuş çözdüm sorunu.