CPTSİNAN Picopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bu iki modu hangi yöntemle kurarsam kurayım oyunum yine de modu görmüyor. Oyun Rockstar kütüphanesinden indirilmiştir. CPTSİNAN dedi: Arkadaşlar bu iki modu hangi yöntemle kurarsam kurayım oyunum yine de modu görmüyor. Oyun Rockstar kütüphanesinden indirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar videodaki adımları dinleyerek sorunsuz bir şekilde kurdum. Ben Lenny'i silerek arkadaşın Manager'ini yükledim ve sorunsuz bir şekide çalıştı bu konuda yardım arayanlara destek olmak için linki bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 24 Ekim 2024
Arkadaşlar bu iki modu hangi yöntemle kurarsam kurayım oyunum yine de modu görmüyor. Oyun Rockstar kütüphanesinden indirilmiştir. CPTSİNAN dedi: Arkadaşlar bu iki modu hangi yöntemle kurarsam kurayım oyunum yine de modu görmüyor. Oyun Rockstar kütüphanesinden indirilmiştir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar videodaki adımları dinleyerek sorunsuz bir şekilde kurdum. Ben Lenny'i silerek arkadaşın Manager'ini yükledim ve sorunsuz bir şekide çalıştı bu konuda yardım arayanlara destek olmak için linki bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et