xLeorn Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 10 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #11 FalconPolat dedi: Evet internet yoksa açılmıyor Launcher üzerinden hiçbir oyun. Genişletmek için tıkla... offline oynanmıyor mu ?
FalconPolat dedi: Evet internet yoksa açılmıyor Launcher üzerinden hiçbir oyun. Genişletmek için tıkla... offline oynanmıyor mu ?
BSimsek Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 584 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #12 xLeorn dedi: Merhaba, Game satışdan aldım 1 haftadır kullanıyorum mail falan hepsini değiştirdim Online stroy oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gamesatışta arama yaptığımda oyunu 10 liraya da satan var 400 liraya da. Siz bu satıcılar içinden hangisinden aldınız? Link atma şansınız var mı?
xLeorn dedi: Merhaba, Game satışdan aldım 1 haftadır kullanıyorum mail falan hepsini değiştirdim Online stroy oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Gamesatışta arama yaptığımda oyunu 10 liraya da satan var 400 liraya da. Siz bu satıcılar içinden hangisinden aldınız? Link atma şansınız var mı?
xLeorn Hectopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 10 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #13 BSimsek dedi: Gamesatışta arama yaptığımda oyunu 10 liraya da satan var 400 liraya da. Siz bu satıcılar içinden hangisinden aldınız? Link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... FlexCD satıcı gamesatış RDR 2 Online + Bütün Bilgiler Değişir ürününü FlexCD mağazasından Satın Al! RDR 2 Online + Bütün Bilgiler Değişir Satın Al. FlexCD mağazasından hemen al. www.gamesatis.com
BSimsek dedi: Gamesatışta arama yaptığımda oyunu 10 liraya da satan var 400 liraya da. Siz bu satıcılar içinden hangisinden aldınız? Link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... FlexCD satıcı gamesatış RDR 2 Online + Bütün Bilgiler Değişir ürününü FlexCD mağazasından Satın Al! RDR 2 Online + Bütün Bilgiler Değişir Satın Al. FlexCD mağazasından hemen al. www.gamesatis.com