Red Dead Redemtion 460 TL'ye alınır mı?

Şimdi al ama indirme. Cadılar bayramına kadar bekletme süren yetiyor ise fiyata göre iade eder alırsın. (iade işlemi ne kadar sürüyor bilmiyorum)
Galiba o iade işlemi 2 gün içinde yapılıyordu.

Hocam vallahi çoğu oyun firması zam yapmadan önce ve özellikle yaptıktan sonra indirim yüzdesini azaltıyor şu an RDR'2nin zam yeme ihtimali var, zam yerse yüksek ihtimalle 1500 1600 TL gibi bir fiyata yükselecektir. Peki 460 TL'ye alınır mı? Öncelikle 460 TL az buz para değil ancak şu anki ekonomik duruma baktığımızda çok da yüksek bir mevla değil ( Tost 80 TL) zaten RDR2 her bir kuruşuna kadar değcek bir oyun ondan dolayı bu fiyattan alırsanız bir şey kaybetmezsiniz eğer ki tekrar 379 TL'ye düşse bile üzülmenize gerek yok çünkü 460 TL'ye bile rahat alınabilir oyun. Ayrıca Rockstar bir tık paragöz bir firma olduğu için RDR2 için zammın kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum ya 1 ay sonra ya 1 yıl sonra fark etmez her türlü bir zam gelecektir. Ondan dolayı şu an bu fiyata alınır diyorum. Zaten tekrar oynanabilirliği de yüksek bir oyun. Sizi çok rahat en az 50 saat götürür.
Çok haklısınız peki zam yaptıktan sonra zamlı indirim kaç olur? Ortalama hep %75 yiyor desek 2000 tl yapsalar(yapacaklarsa sağlam yaparlar 1500 olacağını düşünmüyorum) galiba 500 yapıyor. Bu arada bir tık değil baya baya paragözler.

Galiba o iade işlemi 2 gün içinde yapılıyordu.

Çok haklısınız peki zam yaptıktan sonra zamlı indirim kaç olur? Ortalama hep %75 yiyor desek 2000 TL yapsalar(yapacaklarsa sağlam yaparlar 1500 olacağını düşünmüyorum) galiba 500 yapıyor. Bu arada bir tık değil bayağı bayağı paragözler.

Zaten alıyorlar yine de alıyorlar diye düşünüyor olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı