Red Dead Redemtion 460 TL'ye alınır mı?

10 yıl ve üstü oyunlara bile zam geliyor anlık olarak, oyunun muhasebe ekibi diyor dolar 20 iken yine sıkıntı etmiyor ama dolar hala yükselince 28'e dayanınca çakıyor zammı.

Hocam o Call of Duty serisi biraz insanları Game Pass'e yöneltmek içindi yoksa hiçbir firma kalkıpta 10 yıllık oyun için 1040TL istemez.

Yapma ya... Kötü olur o zaman. Bir de şu an bu oyun indirimde yani dediğinize göre indirim bittikten sonra zammı çakacaklar.

Benim düşüncem tabii olmaya da bilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyunu oynayacağım hikayesini bitireceğim diyorsanız hiç düşünmeyin alın.
Şimdilik için pek hikaye düşünmüyorum. Sadece kütüphaneye eklemek için alıyorum. Daha sonra için oynayacağım.

Şimdilik için pek hikaye düşünmüyorum. Sadece kütüphaneye eklemek için alıyorum. Daha sonra için oynayacağım.

Bende o yüzden almıştım RDR2 için o dönem yerim yoktu ama sonra sırf RDR2 için SSD almıştım ve alırsan da diğer hikaye oyunlarından sonra oyna çünkü RDR2'den sonra diğerleri sarmaz.

Hocam vallahi çoğu oyun firması zam yapmadan önce ve özellikle yaptıktan sonra indirim yüzdesini azaltıyor şu an RDR'2nin zam yeme ihtimali var, zam yerse yüksek ihtimalle 1500 1600 TL gibi bir fiyata yükselecektir. Peki 460 TL'ye alınır mı? Öncelikle 460 TL az buz para değil ancak şu anki ekonomik duruma baktığımızda çok da yüksek bir mevla değil ( Tost 80 TL) zaten RDR2 her bir kuruşuna kadar değcek bir oyun ondan dolayı bu fiyattan alırsanız bir şey kaybetmezsiniz eğer ki tekrar 379 TL'ye düşse bile üzülmenize gerek yok çünkü 460 TL'ye bile rahat alınabilir oyun. Ayrıca Rockstar bir tık paragöz bir firma olduğu için RDR2 için zammın kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum ya 1 ay sonra ya 1 yıl sonra fark etmez her türlü bir zam gelecektir. Ondan dolayı şu an bu fiyata alınır diyorum. Zaten tekrar oynanabilirliği de yüksek bir oyun. Sizi çok rahat en az 50 saat götürür.

Oyun aşırı yavaş açılıyor ancak sonradan temposu düzeliyor ben 50-60 saat oynayarak hikayeyi bitirdim daha da yüzüne bakamadım. Kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ancak beni çok saramadı ne yalan söyleyeyim.

Haklısınız, ancak tost 80 TL değil mübalağaya gerek yok. 40-50 TL'ye yiyebilirsin. Tabii tostu Nusret'te falan yiyorsan normal.

Kantin tostu yiyeceksen 40 50 TL o tost seni doyurmaz ki ben ona da tost demem adam gibi tost yiceksen en az 60 70 TL

Şimdi al ama indirme. Cadılar bayramına kadar bekletme süren yetiyor ise fiyata göre iade eder alırsın. (iade işlemi ne kadar sürüyor bilmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…