Üründe 5 ay mining yapılmış, Param Güvende ile satın almayı düşünüyorum fakat fiyatı yine de ucuz geliyor. Herhangi bir problem yaşar mıyım, nelere dikkat etmem gerekir?
Param Güvende ile alacaksan test edersin, bir problem yoksa kullanmaya devam edersin. Problem çıkarsa da geri gönderirsin. 5 ay mining yapmayla ömrünün pek de kısalacağını sanmam. Tabii 5 ay yaptıysa.
Param Güvende ile alacaksan test edersin, bir problem yoksa kullanmaya devam edersin. Problem çıkarsa da geri gönderirsin. 5 ay mining yapmayla ömrünün pek de kısalacağını sanmam. Tabii 5 ay yaptıysa.
Söyledikleri, ürünün garanti süresi ve alınma tarihiyle uyumlu gibi duruyor. Fakat fiyat olarak gereksiz ucuz geldi biraz bana, o yüzden emin olamadım. 5 ay mining bana da çok sıkıntı gibi gelmiyor.
Hocam 1000 TL daha ekleyip daha düşük performanslı modele geçmiş olacağım öyle olursa. Yani evet sıfır ürün ama fiyat olarak cazip değil gibi pek. Bir de hazır kart değiştirmişken değiştirdiğime değsin kafasındayım biraz.
Peki 6700 XT'li sisteme min. kaç watt bir PSU gerekir? Kartı satın almadan önce PSU da hazır olsun ki onay süresi geçmeden düzgünce bir test edebileyim diyorum. 750W fazla mı kaçar?
Peki 6700 XT'li sisteme minimum kaç watt bir PSU gerekir? Kartı satın almadan önce PSU da hazır olsun ki onay süresi geçmeden düzgünce bir test edebileyim diyorum. 750W fazla mı kaçar?