İhsan4134 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #1 Merhabalar direk konuya gireceğim. Bu klavye alınır mı yazılımı vb. şeyleri var mıdır? Bir de RGB mi yoksa Rainbow mu hangisini alayim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Merhabalar direk konuya gireceğim. Bu klavye alınır mı yazılımı vb. şeyleri var mıdır? Bir de RGB mi yoksa Rainbow mu hangisini alayim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
L lufe Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #2 rgb de fazladan ışıkları var rainbowda sadece sabit gökkuşağı rengi var bence al bende var 2 aydır mis gibi kullanıyorum hiç yamuk yapmadı tavsiye ederim
rgb de fazladan ışıkları var rainbowda sadece sabit gökkuşağı rengi var bence al bende var 2 aydır mis gibi kullanıyorum hiç yamuk yapmadı tavsiye ederim
İhsan4134 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #3 Aldığın yerin linkini atar mısın? @lufe. Bende alacağım da.
L lufe Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 ben alalı 2 ay oldu aldıgım linkte çok pahalılaşmış sen buldugun uygun bi siteden al bozuk falan gelirse iade edersin çok güzel klavye.
ben alalı 2 ay oldu aldıgım linkte çok pahalılaşmış sen buldugun uygun bi siteden al bozuk falan gelirse iade edersin çok güzel klavye.
İhsan4134 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #5 Teşekkürler.