T TYLER21 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2014 #1 Arkadaşalar Redhat Linux'un son sürümünü nereden indirebilir mi?
M Mars Fanatiği Ziyaretçi 22 Ağustos 2014 #2 Red Hat eskiden bedavaya dağıtılıyor olsa da şimdilerde paralı. Onun yerine Red Hat'ın kendi geliştirdiği ücretsiz alternatifi olan aynı zamanda Red Hat tabanlı olan Fedora'yı kullanabilirsiniz. Fedora Project Homepage
Red Hat eskiden bedavaya dağıtılıyor olsa da şimdilerde paralı. Onun yerine Red Hat'ın kendi geliştirdiği ücretsiz alternatifi olan aynı zamanda Red Hat tabanlı olan Fedora'yı kullanabilirsiniz. Fedora Project Homepage
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Ağustos 2014 #3 Ya da CentOS 7: Download CentOS
Safa Byr Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 80 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 24 Ağustos 2014 #4 CentOS 7 kurmayı denedim fakat usb belleğime ImageWriter ile yazdım. fakat boot ettikten sonra kuruluma geçmedi.
CentOS 7 kurmayı denedim fakat usb belleğime ImageWriter ile yazdım. fakat boot ettikten sonra kuruluma geçmedi.
ademcal Kilopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #5 DVD (4 GB civarında) kalıbını indirdiğinizden emin olun zira Live olan sürümleri mevcut onlar ile kurulum yapılmaz.
DVD (4 GB civarında) kalıbını indirdiğinizden emin olun zira Live olan sürümleri mevcut onlar ile kurulum yapılmaz.