emremcqueen Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Red Launcher açılıyor ama hiçbir türlü tıklayamıyorum. Uygulamada çarpı işaretinden kapatamıyorum bile uygulamayı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Red Launcher açılıyor ama hiçbir türlü tıklayamıyorum. Uygulamada çarpı işaretinden kapatamıyorum bile uygulamayı.
İBRAHİM166556 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 847 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 emremcqueen dedi: Red Launcher açılıyor ama hiçbir türlü tıklayamıyorum. Uygulamada çarpı işaretinden kapatamıyorum bile uygulamayı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sonra yazıyorum kusura bakmayın ama sorunu ben de yaşadım çözümü şu: AppData/Local/Programs/CD Project Red klasörüne girip silin. Sonra yeniden başlatın oyunu. Artı 0 Eksi
emremcqueen dedi: Red Launcher açılıyor ama hiçbir türlü tıklayamıyorum. Uygulamada çarpı işaretinden kapatamıyorum bile uygulamayı. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sonra yazıyorum kusura bakmayın ama sorunu ben de yaşadım çözümü şu: AppData/Local/Programs/CD Project Red klasörüne girip silin. Sonra yeniden başlatın oyunu.