Hocam sadece oyun amaçlı bakmayın, telefon oyuncular için fakat güçlü bir telefon. Performans açısından günlük normal kullanımda üstün bi deneyim sağlayacağını, 7050mAh bataryasıyla günü rahatlıkla çıkaracağını düşünüyorum.Yani amaç oyunsa alınır.
Hocam sadece oyun amaçlı bakmayın, telefon oyuncular için fakat güçlü bir telefon. Performans açısından günlük normal kullanımda üstün bir deneyim sağlayacağını, 7050MAH bataryasıyla günü rahatlıkla çıkaracağını düşünüyorum.
Hocam olayı oyun olabilir fakat günlük kullanımda sunduğu performanstan bahsediyorum. Kafa ağrıtacağını sanmıyorum telefonda tek yaptığımız şey oyun değil sonuçta günlük kullanımda çok rahat akar bu telefon yorumunuz için teşekkürler.Daha iyi telefon bulunabilir günlük performans için belki. Bu oyunun olayı direkt oyun çünkü.
Telefon AnTuTu V10'da 2. sırada. Türkiye için satışları da mevcut. Özelliklerine kıyasla fiyatı çok iyi diyenler var. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu fiyata bu telefon alınır mı?
Performans önceliği için alınır. Fiyatı gayet iyi duruyor.
Arkadaşın demek istediği o fiyata daha komple bir cihaz alınabileceği. Mesela Redmagic alırsanız ne kadar güzel fotoğraf/video çekeceksiniz, ne kadar güzel bir arayüzü olacak veya ne kadar güncelleme alacak? İşlemcisi bataryası güzel gözükse de saydığim şeylerde fiyatı bakımından rakiplerinden geride.Hocam olayı oyun olabilir fakat günlük kullanımda sunduğu performanstan bahsediyorum. Kafa ağrıtacağını sanmıyorum telefonda tek yaptığımız şey oyun değil sonuçta günlük kullanımda çok rahat akar bu telefon yorumunuz için teşekkürler.
Arkadaşın demek istediği o fiyata daha komple bir cihaz alınabileceği. Mesela Red Magic alırsanız ne kadar güzel fotoğraf/video çekeceksiniz, ne kadar güzel bir arayüzü olacak veya ne kadar güncelleme alacak? İşlemcisi bataryası güzel gözükse de saydığim şeylerde fiyatı bakımından rakiplerinden geride.
Fiyat bandında rakipleri Magic 6 Pro, Vivo X100 Pro, Hatta bu cihazlar 512 GB ve Red Magic 10 Pro’nun 512 versiyonundan daha ucuzlar. Redmagic 10 Pro’nun 512 olanını alayım deseniz orda da Honor Magic 7 Pro çoğu konuda üstün durumda. Ha ben minimum 48k verip Poco F6 Pro’daki arka kamera sensörünü kullanmaya okeyim ve ön kameram da max 1080p 30 fps çeksin diyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca ya 1 ya da 2 sene güncelleme alacak sadece. Oyun telefonu olarak pazarlanan hiçbir telefona 40-50k civarı para verme taraftarı değilim.Hocam rakipleri olarak kimi görüyorsunuz o modellere göz atalım birlikte![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.