Red Magic 10 Pro alınır mı?

Bütçenin yarısında ne önerirsiniz peki?
Tam bütçe nedir? Zaten full oyun oynamazsın, fotoğraf çekmeyi seversin kamerasının iyi olmasını istersin, oyuncu telefonlarının sıkıntısı kameralarının kötü olması. Bence güzel bir amiral gemisi iyi olur her açıdan memnun eder, oyununu oynarsın, foto çekersin, sosyal medyada takılırsın, memnun ederler her alanda dediğim gibi.

Tam bütçe nedir? Zaten full oyun oynamazsın, fotoğraf çekmeyi seversin kamerasının iyi olmasını istersin, oyuncu telefonlarının sıkıntısı kameralarının kötü olması. Bence güzel bir amiral gemisi iyi olur her açıdan memnun eder, oyununu oynarsın, fotoğraf çekersin, sosyal medyada takılırsın, memnun ederler her alanda dediğim gibi.

Bütçe tam belli değil aslında 45-50 civarına kadar çıkacağını düşünüyorum.
Aklıma şimdi de Realme GT7 Pro düştü kararsızlık yaşıyorum.

Bütçe tam belli değil aslında 45-50 civarına kadar çıkacağını düşünüyorum
50k veya yukarısına çıkarsa Honor magic 6 pro, daha çıkarsada 7 pro öneririm. Çıkmazsa 35-45 aralığında 14T pro güzel telefondur. Her işini görürler.

Bütçe tam belli değil aslında 45-50 civarına kadar çıkacağını düşünüyorum.
Aklıma şimdi de Realme GT7 Pro düştü kararsızlık yaşıyorum.
Illa oyun telefonu alacaksan Redmagic al.

50k veya yukarısına çıkarsa Honor Magic 6 Pro, daha çıkarsada 7 Pro öneririm. Çıkmazsa 35-45 aralığında 14T Pro güzel telefondur. Her işini görürler.

Illa oyun telefonu alacaksan Red Magic al.

Hocam oyun telefonu olarak değil de istediğim şey şu performans ve batarya açısından beni üzmesin fotoğraf ile çok bir işim yok aşırı nadir çekiyorum. Önerileriniz için sağ olun.

Hocam oyun telefonu olarak değil de istediğim şey şu performans ve batarya açısından beni üzmesin fotoğraf ile çok bir işim yok aşırı nadir çekiyorum. Önerileriniz için sağ olun.
Batarya istiyorsan honor magiclere bakabilirsin bu bütçelerde. Batarya da iyiler, performanslarıda iyiler, kamera olarak zaten çok iyiler.

Arkadaşlar amacınız net olarak oyun değilse bu telefonlardan uzak durun. İki el pubg oynarım diye RedMagic alınmaz. Evet donanım olarak piyasanın en iyi cihazlarından lakin günlük kullanıcıysanız bir süre sonra pişman olursunuz.

Arkadaşlar amacınız net olarak oyun değilse bu telefonlardan uzak durun. İki el pubg oynarım diye RedMagic alınmaz. Evet donanım olarak piyasanın en iyi cihazlarından lakin günlük kullanıcıysanız bir süre sonra pişman olursunuz.
Hak veriyorum
Aynı zamanda içindeki soğutucudan dolayı da IP Rating’i yok
Yani Toza ve Suya karşı dayanıklılığı 0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı