Red Mi Note 8 Vs Red Mi Note 8 Pro

Gcam uygulamasından sonra note 8'in note 8 pro'ya kıyasla daha iyi olduğunu gördüm . Arada 700 TL'lik farkı vermeye değer mi onu soruyorum açıkçası.
Gcam, gece çekimlerinde daha iyi sonuçlar sunsa da; yazılımın da bir sınırı var. Redmi Note 8 Pro'daki 64 MP lens; özellikle ışıklı ortamlarda çok iyi detay ve dinamik aralık sunuyor. Bu detay seviyesine Gcam ile erişmek mümkün değil; HDR bir şekilde elde edilse de.
Ayrıca arada performans farkı da mevcut.
Bence değer, ama bütçeden yana bir sıkıntı olursa Redmi Note 8 de fiyatına göre muazzam bir cihaz.

Ben gün ışığındaki fotoğrafları karşılaştırdığımda saçma bir şekilde gcam ile note 8 daha iyi

Canlı deneyimledim mi9t ve note 8 pro kameraları aynı sayılır.

Ben gün ışığındaki fotoğrafları karşılaştırdığımda saçma bir şekilde gcam ile note 8 daha iyi
İyi demenizin sebebi satürasyonun daha yüksek olması. Aynı numarayı Samsung da uyguluyor. PS Lightroom ile düzenleyerek daha iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.
Satürasyon, yazılımsal olarak ne kadar artırılırsa (tabii dozunda.) bir görüntü göze o kadar hoş gelir.
Redmi Note 8 Pro, göze o kadar hoş gelmeyecektir ama daha yüksek detay, daha iyi dinamik aralık (yazılımsal olarak erişilebilir diye bunu saymayalım.), daha gerçekçi renkler sunacaktır.
Sonuç olarak, haklısınız. Gcam'in çektiği fotoğraflar daha güzel gözüküyor; ama detay ve gerçekçilikte Note 8 Pro öne geçiyor.
Peki redmi note 8 vs realme 3 pro (6GB/128GB versiyonu) karşılaştırması yapacak olursak hangisini önerirsiniz?
Ekran ve batarya olarak neredeyse birebir aynılar.
Performansta Realme, kamerada Redmi önde.
Önceliklerinize bağlı ama ben olsam Redmi Note 8 alırdım. Yazılım olarak daha iyi; Oppo'nun yazılımı (Realme ile aynı) hakkında kötü şeyler duydum.
Eğer çok güç gerektiren işlemler (yüksek ayarlarda 3D oyun, ağır video render'ı) yapmıyorsanız SD 665 çipseti fazlasıyla yetecektir.
Saygılar.

Cevabınız için teşekkürler, son bir şey soracağım. Note 8 pro almaya karar verdim ancak işlemcisi hakkında kötü yorum çok gördüm. Isınma problemi gibi. Gerçekten sorunlu bir işlemci mi biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…