Red Switch %100 klavye önerisi

mertcan.dmn81

Hectopat
Red Switch klavye arıyorum. Mekanik olup olmaması önemli değil. Işık seçenekleri ve RGB olması da önemli değil. Ufak bir bilek desteği olursa iyi olur olmazsa da sorun değil. %60 değil de %100 olsun. Bütçe olarak alt segment, orta segment ve üst segment ürünler önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe kime göre neye göre alt segment? Bana göre Apex Pro TKL alt segmenttir sana göre XPG Summoner. Bütçe belirtin.

@emirhannk hocamın yazdığı cevap değerleri iyi olabilir ama yine de bana soracak olursanız. Bence şöyle;
Alt Segment: 1000 altı
Orta Segment: 1000-3000 arası
Üst Segment: 3000 üstü

@emirhannk hocamın yazdığı cevap iyi olabilir ama yine de bana soracak olursanız. Bence şöyle;
Alt Segment: 1000 altı
Orta Segment: 1000-3000 arası
Üst Segment: 3000 üstü

Alt segment için DK61E.
Orta Segment için Kemove K68.
Üst segmentte Custom klavye ya da Epomaker TH66 Gateron switch.

@emirhannk hocamın yazdığı cevap değerleri iyi olabilir ama yine de bana soracak olursanız. Bence şöyle;
Alt segment: 1000 altı.
Orta segment: 1000-3000 arası.
Üst segment: 3000 üstü.

Yok hocam araştırsam daha iyilerini bulurdum aslında bütçe vermemesinden dolayı böyle yaptım.

Üst segmentteki o ASUS klavye berbat. O paraya cidden almak akıl kârı değil. 1400 olsa belki alınır.

Aynen haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…