Y YılmazXS Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Herkese iyi günler. Klavyemi değiştirmek istiyorum. Switch olarak fazla sesli olmaması açısından red switch düşünüyorum. Kablolu ve %60 olmayan bir klavye tercihimdir. A. Bütçem en fazla 2K. Çok fazla değil biliyorum ancak çok bir beklentim de yok.
Herkese iyi günler. Klavyemi değiştirmek istiyorum. Switch olarak fazla sesli olmaması açısından red switch düşünüyorum. Kablolu ve %60 olmayan bir klavye tercihimdir. A. Bütçem en fazla 2K. Çok fazla değil biliyorum ancak çok bir beklentim de yok.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.831 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 26 Ağustos 2025 #2 MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr %60 istemiyorsanız: MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr %60 istemiyorsanız: MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye