Red Switch %65 klavye önerisi

Beck

Hectopat
Merhaba şu an aktif olarak G213 kullanıyorum. Geçen sene ucuza yakalayabildiğim için almıştım. Kronik sorunlu olmasına rağmen tertemiz kullanıyorum hala sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak hem mekanik bir klavye istediğim için hem de G213 biraz büyük olduğu için, yeni klavye almak istiyorum. Bu sebeple G213 satmak ve küçük mekanik bir klavye almak istiyorum. G213 tamamen sorunsuz bir şekilde o yüzden ölü fiyatına değil de biraz daha iyi bir fiyata satabileceğimi umuyorum en azından deneyeceğim. Öneri istediğim konu hangi klavyeyi almam konusu.

İstediğim özellikler sırasıyla şöyle:
- %65 olmalı.
- Red Switch olmalı.
- Yön tuşları olmalı.
- Hot swappable olmalı.

Bunlar dışında istediğim özellik yok belirli bir bütçem yok elimdeki paraya ve G213'ü ne kadara satacağıma bağlı olarak bütçem artabilir ya da azalabilir o yüzden net bir rakam veremiyorum. Abartı pahalı olmayan bunu alabilirsin diyeceğiniz klavye önerilerini bekliyorum.

Yeni kullanıcı kuponu ile beraber 1100-1150TL civarı bir şey ediyor. Alırken tarife sigortasının tikini kaldırmanız lazım. Pek önemli bir şey değil. İsteklerinize uyan güzel bir klavye almak isterseniz zaten bu fiyat bandına çıkmanız gerekiyor.

Öneri için teşekkürler. Bu fiyat bandı gayet yeterli benim için daha üzerine bile çıkabilirim aldığım klavye vereceğim parayı karşılaması yeterli custom klavye sevdam var biraz daha bütçem olsa kendim custom klavye yapacağım Banggood'dan kit alarak ama maalesef yok. Gamakay CK68 almayı düşünüyordum hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…