Beck
Hectopat
Merhaba şu an aktif olarak G213 kullanıyorum. Geçen sene ucuza yakalayabildiğim için almıştım. Kronik sorunlu olmasına rağmen tertemiz kullanıyorum hala sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak hem mekanik bir klavye istediğim için hem de G213 biraz büyük olduğu için, yeni klavye almak istiyorum. Bu sebeple G213 satmak ve küçük mekanik bir klavye almak istiyorum. G213 tamamen sorunsuz bir şekilde o yüzden ölü fiyatına değil de biraz daha iyi bir fiyata satabileceğimi umuyorum en azından deneyeceğim. Öneri istediğim konu hangi klavyeyi almam konusu.
İstediğim özellikler sırasıyla şöyle:
- %65 olmalı.
- Red Switch olmalı.
- Yön tuşları olmalı.
- Hot swappable olmalı.
Bunlar dışında istediğim özellik yok belirli bir bütçem yok elimdeki paraya ve G213'ü ne kadara satacağıma bağlı olarak bütçem artabilir ya da azalabilir o yüzden net bir rakam veremiyorum. Abartı pahalı olmayan bunu alabilirsin diyeceğiniz klavye önerilerini bekliyorum.
İstediğim özellikler sırasıyla şöyle:
- %65 olmalı.
- Red Switch olmalı.
- Yön tuşları olmalı.
- Hot swappable olmalı.
Bunlar dışında istediğim özellik yok belirli bir bütçem yok elimdeki paraya ve G213'ü ne kadara satacağıma bağlı olarak bütçem artabilir ya da azalabilir o yüzden net bir rakam veremiyorum. Abartı pahalı olmayan bunu alabilirsin diyeceğiniz klavye önerilerini bekliyorum.