Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam ben Redragon K552 Red Switch kullanıyorum. 800'e almıştım. (Siyah Modeli). Beyaz renkli olanın fiyatı biraz daha tuzlu eğer bütçeniz yeterse alınır. Trendyol Beyaz K552 Link
RK ROYAL KLUDGE RK84 Kablosuz Bluetooth/2.4 Ghz%80 RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Üç Modlu Bağlanabilir Klavye, Hot-Swap'a Uygun Dokunuşlu Kahverengi Şalter, US layout : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Hocam bu iyi diye biliyorum ama kahverengi switch galiba
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...
Yalnızca US$82.99, en iyi GAMAKAY MK68 Gateron Optik Anahtarlı, Puding Tuş Başlıklı, RGB 68 Tuşlu Kablolu Mekanik Klavye %65 Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi. Gateron optik anahtar, puding tuş başlıkları ve RGB aydınlatma özelliklerine sahip bu mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini...
tr.banggood.com
Muadillerine göre pudding keycaps'leri bulunuyor. Daha mantıklı bir klavye. Almayı düşünürseniz ödeme ekranında tarife sigortasının tikini kaldırın.