Red Switch Custom klavye önerisi

Dayılarınız yanlış biliyor. 250 dolara kadar sınır yoktu sanırsam. AliExpress'den bir şey alırken vergiyle beraber ödüyorsunuz. O şekilde aldığınız için gümrükten sıkıntısız bir şekilde geçiyor ve elinize geliyor. Hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Ayrıca 10-15 gün içinde geliyor. Satıcı iyiyse çok satmışsa klavyede de sorun olmaz.

Hocam ürün plastik ve TR de alan daha çıkmamış. Gümrük vergisiyle 850 TL falan oluyor ama extra vergi çıkabilir de dediler.

Hocam ürün plastik ve TR de alan daha çıkmamış. Gümrük vergisiyle 850 TL falan oluyor ama extra vergi çıkabilir de dediler.
Attığın ürün güzel ve alan çok kişi var. 18 Türk yorum yazmış bir bu kadar da alıp yazmayan vardır. Sorun yok alabilirsiniz. Fazladan vergi falan da yok bilmeyerek konuşmuşlar. Bende 28 Mart'ta K835 aldım aliexpressden. Toplam 626TL'ye geldi vergiyle. Başka bir ücret de ödemedim. Banggood'dan 110TL'ye bir şey aldım hiç bir şey ödemedim. Alırken ödüyoruz zaten farklı bir ücret çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230422_114102.jpg
    IMG_20230422_114102.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230422_114115.jpg
    IMG_20230422_114115.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 31
Anlıyorum sıkıntı çıkmayacaksa eğer bunun beyazını alayim mi?
Alabilirsin. Dediğim gibi satın alırken vergisini ödüyorsun. Orada ödediğin için başka ücret çıkmıyor. Ayrıca önden ödediğin için gümrük de sorun çıkarmıyor hızlıca geçiyor ürün. Sizin 5-6 tane alırsanız ancak gümrük sorun açar ama yine ek ücret çıkmaz.

Alabilirsin. Dediğim gibi satın alırken vergisini ödüyorsun. Orada ödediğin için başka ücret çıkmıyor. Ayrıca önden ödediğin için gümrük de sorun çıkarmıyor hızlıca geçiyor ürün. Sizin 5-6 tane alırsanız ancak gümrük sorun açar ama yine ek ücret çıkmaz.

Anlıyorum o zaman bugün siparişini veririm adresi ayarlamam lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı