rechtssprechung Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #11 Chloe Price dedi: Kronik sorunlu değil hocam. Alalı 1 ay olacak. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle. Yalnızca switch farklılıkları dolayısıyla Legion düşünüyorum. Son olarak danışmak istediğim bir arkadaşım; @hadwiger.
Chloe Price dedi: Kronik sorunlu değil hocam. Alalı 1 ay olacak. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum kesinlikle. Yalnızca switch farklılıkları dolayısıyla Legion düşünüyorum. Son olarak danışmak istediğim bir arkadaşım; @hadwiger.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 21 Nisan 2021 #12 Lenovo klavyesi tercih edilecek bir marka değil bence, GK500 öneririm.
rechtssprechung Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #13 hadwiger dedi: Lenovo klavyesi tercih edilecek bir marka değil bence, GK500 öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede kırmızı switch pek seçenek yok sanırım, aklınıza gelen başka bir model var mı?
hadwiger dedi: Lenovo klavyesi tercih edilecek bir marka değil bence, GK500 öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede kırmızı switch pek seçenek yok sanırım, aklınıza gelen başka bir model var mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 21 Nisan 2021 #14 rechtssprechung dedi: Bu bütçede kırmızı switch pek seçenek yok sanırım, aklınıza gelen başka bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz daha pahalı olan K3 Aura var. 500TL bütçede GK500 en mantıklı seçenek.
rechtssprechung dedi: Bu bütçede kırmızı switch pek seçenek yok sanırım, aklınıza gelen başka bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz daha pahalı olan K3 Aura var. 500TL bütçede GK500 en mantıklı seçenek.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 21 Nisan 2021 #15 hadwiger dedi: Lenovo klavyesi tercih edilecek bir marka değil bence, GK500 öneririm. Genişletmek için tıkla... Ama Kailh Switch de gözardı edilebilecek bir şey değil bence.
hadwiger dedi: Lenovo klavyesi tercih edilecek bir marka değil bence, GK500 öneririm. Genişletmek için tıkla... Ama Kailh Switch de gözardı edilebilecek bir şey değil bence.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 21 Nisan 2021 #16 rohatbaba123 dedi: Ama Kailh Switch de gözardı edilebilecek bir şey değil bence. Genişletmek için tıkla... Kailh switch mi varmış? Ben Switch markası belli değil sanıyordum.
rohatbaba123 dedi: Ama Kailh Switch de gözardı edilebilecek bir şey değil bence. Genişletmek için tıkla... Kailh switch mi varmış? Ben Switch markası belli değil sanıyordum.
rechtssprechung Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #17 hadwiger dedi: Kailh switch mi varmış? Ben Switch markası belli değil sanıyordum. Genişletmek için tıkla... @TÇB Kailh switch kullandığını söyledi.
hadwiger dedi: Kailh switch mi varmış? Ben Switch markası belli değil sanıyordum. Genişletmek için tıkla... @TÇB Kailh switch kullandığını söyledi.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 21 Nisan 2021 #18 rechtssprechung dedi: @TÇB Kailh switch kullandığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten Kailh switchse düşünülebilir.
rechtssprechung dedi: @TÇB Kailh switch kullandığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten Kailh switchse düşünülebilir.
rechtssprechung Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1.111 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #19 hadwiger dedi: Gerçekten Kailh switchse düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Başka pek seçenek yok zaten.
hadwiger dedi: Gerçekten Kailh switchse düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Başka pek seçenek yok zaten.