Red switch klavye önerisi

Bütçe
2000

Memozit

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H610M-K D4 Anakart
Intel i5 12400F CPU
Corsair 8+2 DDR4 3200MHz RAM
Adata Legend 700 512GB NVMe M.2 SSD
GeForce RTX 4060 8GB VRAM GPU
FSP Hyper 80+ Pro 650W Bronze PSU
Meslek
Öğrenci
Red switch olan, %100 (numpad ile) bir klavye olursa iyi olur. Genellikle FPS ve ritim oyunu oynadığımdan yumuşak ve dayanıklı bir klavye tam benim için. Sessiz olursa da iyi olur.
2K'ya kadar bütçem var. Switchlerin hangi modelinin nasıl olduğunu hiç bilmediğim için soruyorum.

Blue switch ritim oyunlarında parmak ağrıtıyor :/

Tam boyut zorunluysa

Tam boyut zorunlu değilse

Bütçenizi aştıklarını biliyorum ama kampanyaları kullanırsanız bütçenize uyuyor. Nasıl kullanıldığını şu konuda anlattım.

Havit kb884l red switch ufakta bir ekranı var gayet memnunum çok azda olsa minik bir yay sesi var o galiba sadece bende olabilir birde bu klavye hot swap 1800tlye ince hesapta satılıyo link atamadım.

Asus tuf gaminglere bakmanızı öneririm.

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)

Bu klavyeyide öneririm kısa sürede olsa deneyimledim.

FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)

Bu klavyeyide öneririm kısa sürede olsa deneyimledim.

Özellikle manyetik olsun diye belirtilmedikçe bu ürünleri önermeniz mantıklı değil, çok daha kaliteli bir mekanik olan MCHOSE G75 Pro alınabilir. Mümkünse bu forumda Madlions gibi markaları savunmayın, iyi değiller. Örnek olarak;
LED'ler 100 açıldığı zaman ısınıyor, yüksek akım çekiyor ve sürekli klavyenin bağlantısının kesilmesine yol açıyor. Ajazz AK680 Max klavyemde bile bu sorun yok.

Ah be şu AK680 Max'ı almak istemiştim ama olmadı klavye nasıl hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…