T TheYunus24 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #1 Oyun oynamak için mekanik ve RGB klavye arıyorum. Ufak bir araştırma sonucu red switch klavylerin daha sessiz olduğunu öğrendim. Bütçem maksimum 500 TL. Başka sessiz switchler varsa onlar da olur. F\P ürünü olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2019
Oyun oynamak için mekanik ve RGB klavye arıyorum. Ufak bir araştırma sonucu red switch klavylerin daha sessiz olduğunu öğrendim. Bütçem maksimum 500 TL. Başka sessiz switchler varsa onlar da olur. F\P ürünü olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
2 261538 Gigapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 5 Ocak 2019 #2 HyperX Alloy Fps RED Switch FPS Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Yaklaşık 1 ay önce ilginç bir şekilde fiyatı 370 TL'ye düşmüştü direk aldım Şuan gene kampanyalar bitti biraz beklemeni öneririm gene düşecektir fiyatlar.
HyperX Alloy Fps RED Switch FPS Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Yaklaşık 1 ay önce ilginç bir şekilde fiyatı 370 TL'ye düşmüştü direk aldım Şuan gene kampanyalar bitti biraz beklemeni öneririm gene düşecektir fiyatlar.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 5 Ocak 2019 #3 Corsair K68 Bilmiyorum bu bütçeye daha iyisi çıkar mı ama bence bu indirim değerlendirilebilir klavyeyi beğenirsen.
Corsair K68 Bilmiyorum bu bütçeye daha iyisi çıkar mı ama bence bu indirim değerlendirilebilir klavyeyi beğenirsen.