Red Switch klavye önerisi

Lil Nyks

Decapat
Genellikle CS:GO, League of Legends ve Fortnite gibi multiplayer oyunlar oynuyorum ve mekanik klavye istiyorum. Mümkünse Red Switch'li. Verebileceğim maksimum tutar 1000 TL civarı. Bunu uzun zamanlı kullanmayı düşünüyorum o yüzden de sağlam olması lazım. Bu özelliklerde hangi klavyeyi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Strafe MK.2 Red Switch'lere sahip değil fakat onun switchleri de çok kaliteli. Bir bakın derim.

Cooler Master MK 750, HyperX Alloy Origins, Logitech G Pro X (Romer-G switch) Steelseries Apex 7

K68'de güzel modeldir fakat 1.000 TL verilmez.

Şu anda güncel fiyatı 780 TL, ben sistem özelliklerimi güçlendirdiğim için aksesuarlardan da kısmaya karar verdim 780 TL'ye alınır mı? Eğer alınmazsa bu fiyat aralığında başka güzel klavye var mıdır?

780 TL için güzel bir seçenek olabilir. Fakat bu bütçede ilk önerim K68 olmazdı. Aşağıdakileri öneririm:
Bunların dışında bütçeyi biraz daha düşürmek isterseniz bu ürünü öneririm.

Daha önce hiç Razer BlackWidow kullandın mı? CS:GO LoL gibi oyunlarda sıkıntı yapar mı? Uzun vadeli kullanabilir miyim?

K70 kullanıyorum Corsair "K" serisini önerebilirim şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı fakat yazılımı zor.

Razer klavye hiç kullanmadım, açıkçası sevmiyorum da. Fakat sevenler var. Belki siz seviyorsunuzdur diye attım. Dayanıklılık konusunda ise başarılı olduklarını düşünüyorum. Şimdiye kadar bir Razer klavyenin çok çabuk bozulduğunu görmedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…