Red switch klavyeye brown switch takılır mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Redragon K617 Fizz klavyem var ve bazı tuşlar bozuk basmıyor çok bastırmam falan gerekiyor üzerine kola döküldü ben de yeni switch alacağım. Brown switch çok hoşuma gidiyor. Bazı tuşlar red bazı tuşlar brown olsa sorun olur mu?

Redragon K617 Fizz klavyem var ve bazı tuşlar bozuk basmıyor çok bastırmam falan gerekiyor üzerine kola döküldü ben de yeni switch alacağım. Brown switch çok hoşuma gidiyor. Bazı tuşlar red bazı tuşlar brown olsa sorun olur mu?

Switchleri kaç pinli hocam uyumluysa takabilirsin.

Pin uyumluysa rahatça takılır. Ancak ses farkı hissedersin.

Merhaba. Kullanma şeklinize göre bazı tuşları farklı özelliklerde switch'lerle değiştirebilirsiniz ama normal yazı yazmak için de kullanıyorsanız bir süre sonra rahatsız edebilir o yüzden tek klavyeniz buysa pek tavsiye etmem.

Yurt dışındaki klavye koleksiyonerlerinin belli oyun türleri için bazı tuşları linear (red) switch bazılarını clicky (blue) switch kullandıklarını görmüştüm ama dediğim gibi tek klavyeniz buysa hepsini tek seferde değiştirmenizi tavsiye ederim.

Klavyeniz hot-swap olduğundan switch değiştirmeniz de gayet kolay olacaktır ki artık yurtiçinde bile switch bulunabiliyor o kadar çok çeşitlilik olmasa da...

O bakır tellerse pin 2 pinli.
1746649333185.png

Bu şekilde diye biliyorum hocam, doğru mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı