Red switch mekanik bilek destekli klavye önerisi

Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Razer DeathAdder V2 ve bir mouse pad aldım. Şu an eksik olarak klavye kaldı. Red switch mekanik bilek destekli bir klavye arıyorum. Bütçe belirtmem gerekirse Gamepower gibi markalar hariç bilindik en ucuz hangisiyse o. Shift tuşu küçük olan bir model olmazsa iyi olur. Ben serçe parmak ile değil, baş parmağımla basıyorum Shift'e, yorabiliyor bazen küçük Shift.

Yani aslında Gamepower Calypso modeli var istisnai olarak, iyi yorumları var. Onun dışında cidden sorun çıkartmayacak red Switch'e ve bilek desteğine sahip klavyeler için bütçeyi bayağı arttırmanız lazım.

"En ucuz hangisi" diye belirttim hocam red Switch bilek destekli bir klavyenin 2K olacak hali yok.

"En ucuz hangisi" diye belirttim hocam red Switch bilek destekli bir klavyenin 2K olacak hali yok.

Cidden sorun çıkartmayacak model 900'den başlıyor o da TUF K3 modeli. Onun biraz altında da AOC GK500 var 650 TL. Ama onunda direkt switclerden kaynaklanan tuş basmama sorunu var. Zaten önerdiğim Calypso modeli ile aynı Switch türünü kullanıyor. O yüzden ikisinin de bozulma ihtimali aynı. Bazıları bu sorunu basınçlı hava kullanıp çözmüş ama yine de kesin çözüm mü emin değilim. Ama eğer ki TKL boy bir klavye tercih ederseniz iş değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…