Red Switch mekanik klavye önerisi

Bütçe
250
Daha fazla  
Bütçem 250 TL 300'e kadar çıkabilirim Red Switch bir klavye arıyorum Gamepower Warlock'u buldum ama kötü alınmaz diyorlar sizce nasılıdır veya önerebileceğiniz klavye var mı?
(Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler)

300'e alabileceğiniz Red Switch bulunduran kaliteli bir ürün yok maalesef.

220₺ daha koyup 520₺'ye çıkın Lenovo Legion K500 RGB Oyuncu Klavye: Amazon.com.tr bunu alın derim.

350₺'ye satılıyormuş bunu alabilirsiniz. Fiyatına göre kalitelidir.

Redragon K552-2 kumara var 350₺'ye fakat o kadar da kalite beklememelisiniz. 500₺'ye Monster Pusat K3 PRO'yu öneririm bizzat kendim kullanıyorum.

Rampge ve Gamepower'ın ürünlerinden 10 kat daha kalitedir. 500₺'ye K3 alacağına Lenovo K500 alır Kailh Switch'lerin tadını çıkarır.

Bütçe mouse için 60 TL en fazla ama 120'ye kadar çıkabilirim elim çok büyük değil ama çokda küçük değil tutuş şeklide fareyi tam kavrayarak tutuyorum.

120₺'ye iniyor birazcık takip etmeniz gerekir piyasası.

Eğer takip etmem veya 150₺'ye çıkamam derseniz Gamenote MS1012A Kablolu RGB Gaming Mouse Siyah | Game Garaj bunu alın.

Teşekkürler önerileriniz için acil ihtiyacım var.

Bu arada Gamenote pek bilindik bir marka değil ama 150 TL vs. Logitech gibi markalardan var mı bildiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…