Red Switch mekanik klavye ve mouse önerisi

Bütçe
Klavye+mouse+kulaklık = toplam 1000TL olacak şekilde

Monstrum989

Hectopat
Daha fazla  
Klavye+mouse+kulaklık = toplam 1000TL olacak şekilde öneri istiyorum. Yt'ye baktığımda genellikle Gamepower ve Rampage markaları çıktı fakat madem para harcayacağım biraz daha iyi bir marka istiyorum. Aslında ilk başta aklımda şunu:

Almayı düşünüyordum mekanik klavye sesinden ve bazı sebeplerden ötürü fakat araştırdığımda karşıma Red Switch çıktı. Dediğim gibi Red Switch'li olan klavye+mouse ve kulaklık (markalar aynı olursa iyi olur) istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada lütfen biri öneri yaptığında " o marka çöp " vb. deyip tartışma çıkartmazsanız sevinirim.

(Bu arada bulacaığınız orta veya giriş seviyesi yüksek ekipmanları önerirseniz sevinirim.)
(Klavyede bilek desteği olursa daha iyi olabilir çok küçük klavye sevmiyorum)

Son düzenleme:
Razer deathadder V2 mini alın mouse olarak. Eğer eliniz küçükse. Razer BlackWidow bakabilirsiniz 2. el olarak. Son olarak da Razer kraken pro V2 alın. 2. el olarak. (2. el olarak düşündüm, mouse hariç.)

Aliexpress'ten kupon kardeşliği ile Eksa E900 Pro,Klavye olarak Gamakay MK61 Sarı switchli versiyonunu almanı öneririm ama fare önerisi için elinin eni ve boyunun kaç cm olduğuna ve fareyi nasıl tuttuğunu söylemene ihtiyacımız var.

Klavye.
Redragon K552-R Kumara Rainbow Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Red Switch.

Kulaklık.

Mouse.
Razer Deathadder V2 Mini Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Eliniz küçükse.

Logitech G305 Lightspeed 910-005283 Siyah Optik Wireless Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Kablosuz isterseniz.

Razer DeathAdder V2 mini alın mouse olarak. Eğer eliniz küçükse. Razer BlackWidow bakabilirsiniz 2. el olarak. Son olarak da Razer Kraken Pro V2 alın. 2. el olarak. (2. el olarak düşündüm, mouse hariç.)

Mouse dışındakileri toplarsam 22222222. elde olabilir fakat 2. elde her şey olabilir güvenemiyorum.

Önerin için sağ ol orta el boyutu için mouse alabilirim fakat AliExpress'i duyunca heyecanım sekteye uğruyor çok beklemek olduğu için işin ucunda.

Son düzenleme:
Fareyi hangi tutuş şekliyle tutuyorsun.

tronsmart markasını duymadım ama diğer seçeneklere bakabilirim önerin için sağol

Az soruşturdum az araştırdım membran klavyenin çok bir geleceği çok yok dediler.
Fareyi hangi tutuş şekliyle tutuyorsun.
Eki Görüntüle 966537

O zamn ben finger tripe giriyorum çünkü kartal gibi parmağımı mouse sokamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…