Red Switch mi, Blue Switch mi?

Bunu deneyimleyebileceğim mağazalar maalesef çok uzağımda kalıyor, yakınımdaki mağazalar hep küçükler.

Blue switch seveni çok olan bir mekanik anahtar türü bunun ciddi olarak farkındayım. Brown dışında popüler 3 mekanik switchi kullanan biri olarak red switch hem yazı hemde oyun için oldukça güzel. Blue switchli bir klavyenin hem basım hissini hemde sesini sevemedim yüzden çokta özellikle hayranı değilseniz uzak durun derim.

Basım hissi derken, basma kuvvetinden mi bahsettiniz acaba?

Basım hissi derken, basma kuvvetinden mi bahsettiniz acaba?

Hayır basım hissinden bahsediyorum Yani o klik sesini çıkarttıktan hemen sonra bir kavrama noktası bulunur lineer dışında diğer mekanik anahtarların ondan bahsediyorum. Tuş basımının sorunsuz, kusursuz veya pürüzsüz artık sen nasıl demek istersen, o olay daha iyi o da sadece doğrusal klavyelerde var. Red Switch'li klavyeler benim favorim fakat sen hangisini seversin orasının cevabını senin vermen lazım

Son düzenleyen: Moderatör:

Birçok kişinin yorumunu dikkate alarak red düşünüyorum ben de şu an için. Mavi sanırım kısa süreli bir heves.

Ben de hiç mekanik klavye kullanmamış birisiyim ve Red ile Blue Switch arasında kaldım. Red Switch'de basma hissiyatı hiç mi alamıyorum acaba? Bir de MOBA oynuyorum genellikle ama FPS'de girerim, MOBA için farklı bir Switch mi öneriliyor genelde?

Bende sizin gibi bir klavye arıyordum. Bizim gibiler için ideal brown Switch gel gör ki Türkiye'de en çok mavi ve kırmızı var brown bulmak biraz zor olacak.

Red ve Green Switch oyun için ideal, Blue Switch ise genelde yazı yazanlar için ideal sayılır (dipnot: Blue Switch çok ses çıkarır!)

Bende Gamepower warlock blue switch sahibiyim aşırı ses çıkarıyor eğer arkadaşlarınla dcden sohbet ediyosan çok rahatsız eder red switch tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…